Trenutno čitaš
Hrskava piletina sa kornfleksom od 4 sastojka

Hrskava piletina sa kornfleksom od 4 sastojka

Kornfleks stvara super hrskavu koricu za sočne komade pečene piletine. A ko ne voli hrskavu piletinu za večeru? Posluži ovu ukusnu piletinu sa svojim omiljenim sosom.

piletina sa kornfleksom
Foto: 30seconds.com
Sastojci:
  • 450g pilećih prsa bez kostiju, narezanih na trakice
  • 2 šolje mljevenih kukuruznih pahuljica
  • 1 šolja brašna
  • 2 jaja

Stavi brašno u činiju. U drugoj posudi umuti jaja. Stavi kukuruzne pahuljice u treću činiju.

Priprema:

Začini piletinu solju i biberom. Umoči piletinu u brašno, zatim u jaja i na kraju u kukuruzne pahuljice. Stavi na podmazan pleh.

Peci u prethodno zagrejanoj rerni na 175 stepeni oko 7 minuta. Preokreni piletinu i peci još 7 do 8 minuta ili dok ne bude pečena i hrskava. Posluži sa omiljenim sosom.

Pročitaj
recept

Uživaj u jelu!

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum