Trenutno čitaš
HBO preporuke serija i filmova za decembar

HBO preporuke serija i filmova za decembar

L'Occitane
L'Occitane

Decembarsko bindžovanje novih sezona omiljenih serija, ali i otkrivanje novih sadržaja koje nudi HBO Adria, može da počne. Nove serije, nove epizode serija, kao i novi filmovi stižu na HBO u decembru mjesecu. Donosimo ti odabrane hitove koji će te zabaviti i opustiti u zimskim večerima.

PREMIJERA 3. SEZONE HBO SERIJE – NJEGOVA MRAČNA GRAĐA III

U posljednjem poglavlju ove epske fantastične serije, Lyra, dijete iz proročanstva, i Will, nositelj Čudesnog noža, moraju otputovati na mračno mjesto s kojeg se niko nikada nije vratio.

Premijera je 6. decembra.

HBO

BOŽIĆ U OSAMDESETIMA

Duhovit i iskren osvrt na avanture iz djetinjstva. Smještena u predgrađe Chicaga kasnih 1980-ih, priča je fokusirana na herkulsku potragu desetogodišnjeg Jakea Doylea da za Božić nabavi najnoviji i najbolji sistem videoigara.

Premijera je 4. decembra.

HBO

PREMIJERA NOVIH EPIZODA SERIJE – SUPERMAN I LOIS II

Tyler Hoechlin i Elizabeth Tulloch glume najpoznatijeg svjetskog superjunaka i najpoznatiju novinarku iz stripa dok se nose sa stresom, pritiscima i složenostima s kojima se suočavaju zaposleni roditelji u današnjem društvu.

Serija se prikazuje utorkom.

HBO

PREMIJERA NOVIH EPIZODA SERIJE – BIJELI LOTOS II

Druga sezona društvene satire smještena je u ekskluzivni resort na Siciliji i prati podvige raznih gostiju i zaposlenika tokom jedne sedmice.

Serija se prikazuje ponedjeljkom.

HBO

DNEVNIK ZA JORDANA

Temeljen na istinitoj priči o nadnaredniku Charlesu Monroeu Kingu, vojniku poslanom u Irak, koji je vodio dnevnik za svog sina Jordana, pokazujući svoju ljubav i predanost svojoj porodicii čak i usred rata.

Prikazuje se 11. decembra.

HBO

BRUSNICE ZA BOŽIĆ

Razdvojeni par glumi bračnu sreću na nacionalnoj televiziji kako bi pomogao božićnom festivalu svog grada i svom poslu. Ali šta će im budućnost donijeti kada ponovno rasplamsanu ljubav zakomplikuju nove prilike, pogledaj 5. decembra.

HBO

PREMIJERA NOVIH EPIZODA SERIJE – BJEGUNKE

124 godine u budućnosti, skupina žestokih i strogo čuvanih zatvorenica bježi galaksijom. Banda otima zatvorski brod koji ih prevozi u potrazi za koordinatama za Arkadijom, mitskim rajem gdje kriminalci mogu biti slobodni.

Serija se prikazuje subotom.

HBO

POSLJEDNJI KLAVIR

Pročitaj

Pijanist koji sanja o karijeri u Evropi živi u razorenom sirijskom gradu u kojem je zabranjen moderan način života. Prisiljen je prodati svoj klavir kako bi skupio novac i otišao, ali klavir je izrešetan, što ga tjera na opasnu misiju da ga popravi.

Premijera 3. decembra.

HBO

PREMIJERA NOVIH EPIZODA SERIJE – TORANJ

Detektivka narednica Sarah Collins i njen kolega, detektiv Steve Bradshaw, istražuju smrt dugogodišnjeg policajca Hadleya Matthewsa i 15-godišnje izbjeglice iz Libije, Farah Mehenni.

Ponedjeljkom na HBO.

HBO

SONIC: SUPER JEŽ 2

Najomiljeniji plavi jež na svijetu se vratio! Dr. Robotnik se vraća, ovaj put uz pomoć Knucklesa, u potrazi za moćnim smaragdom. Sonic, s novim pomoćnikom Tailsom, kreće na putovanje kako bi spriječio planove dr. Robotnika dok ne bude prekasno.

Premijera 14. decembra.

HBO

SKRIVENA NOVOGODIŠNJA PREMIJERA

I svakako ne propusti novogodišnji film iznenađenja u 00.10h na HBO-u.

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum