Trenutno čitaš
Ove cipele su top trend ove sezone

Ove cipele su top trend ove sezone

L'Occitane
L'Occitane

Čizme s platformom su već dugo trendi. Dakle, logično je da bi sljedeće bilo nešto malo elegantnije, pogotovo jer je sezona za proslave, slavlja, party-je, noćne izlaske i zabave. Ispostavilo se da su štikle na platformu savršeni prelazni stil cipela, koji će nas sve natjerati na svečaniji izgled.

Popularnost cipela na platformu kao modni flashback iz 60-tih i 70-tih godina, ne jenjava, budući da se često pojavljuju i na modnim pistama i u street style kombinacijama. Generacija Z je oduševljena starim modnim trendovima, koji se vraćaju.

Poznate modne influenserke takođe su oduševljeno prihvatile ovaj trend svečanih cipela na petu sa platformom. Dakle, ako želiš da investiraš za ovu zimu, ove cipele su najbolja investicija, a garantuju udobnost u noćnim izlascima i na prazničnim proslavama, te se mogu kombinovati i uz svakodnevni elelgantni ili casual look.

Crne, smeđe, bež, bijele ili u jarkim bojama idealno će se slagati uz svečanu malu crnu haljinu u kojoj ćeš zablistati na prazničnoj proslavi.

Pročitaj
svadbeni manikir

Sa kaiševima ili bez ove cipele idu uz sve, idealne su za svečani look, ali i za poslovne prilike ili kafe s prijateljicama.

Visoke platforme osiguravaju da su cipele udobnije od običnih salonki, tako da ćeš bezbrižno moći u ovim cipelama duže da stojiš ili čak zaplešeš na nekom party-ju.

 

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum