Trenutno čitaš
“Godzilla X Kong: Novo Carstvo” je nezaboravni spektakl koji je stigao u bioskope

“Godzilla X Kong: Novo Carstvo” je nezaboravni spektakl koji je stigao u bioskope

Godzilla X Kong: Novo Carstvo

Dugoiščekivani  “Godzilla X Kong: Novo Carstvo” studija Warner Bros. Pictures u distribuciji Blitza krenuo je sa prikazivanjem u bioskopima. Pripremi se za epsku borbu dva diva, zastrašujućeg Godzille i svemoćnog Konga, koja će da te ostavi bez daha.

Ovaj spektakl jedan je od najvećih kinematografskih naslova 2024, u kojem će po prvi put u istoriji popularni titani morati postati saveznici i boriti se protiv zajedničkog neprijatelja koji prijeti i njihovom postojanju te postojanju čovječanstva. Očekujemo eksplozivne borbe, adrenalin, a povrh svega i izuzetna gigantska čudovišta.

“Godzilla X Kong: Novo Carstvo” zaranja duboko u istoriju Titana i njihovo porijeklo, istražujući tajne Ostrva Lobanja, dok otkriva mitsku bitku koja je oblikovala ova izvanredna bića i zauvijek ih povezala s čovječanstvom.

Film je ponovno režirao Adam Wingard, a u njemu glume Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Dan Stevens, Kaylee Hottle, Alex Ferns i Fala Chen. Scenarij su napisali Terry Rossio, Simon Barrett i Jeremy Slater, prema priči Rossia, Wingarda i Barretta, temeljenoj na liku “Godzilla” u vlasništvu tvrtke TOHO Co., Ltd.

Pripremi se za ovu nezaboravnu avanturu koja će vas odvesti na putovanje izvan granica mašte!

Pročitaj

Za najbolje filmsko iskustvo ovu avanturu doživi u formatima: IMAX, 4DX, ScreenX i eXtreme.

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum