Trenutno čitaš
Glumica Reese Witherspoon podijelila je prvu preporuku za čitanje u 2024.

Glumica Reese Witherspoon podijelila je prvu preporuku za čitanje u 2024.

Za one koji žele napraviti svoju listu za čitanje za 2024. godinu, glumica Reese Witherspoon je tu da pomogne. U Novoj godini, Reese je zvanično odabrala u klubu za knjige za mjesec januar djelo First Lie Wins autorke Ashley Elston.

Roman (koji je izašao 2. januara) je triler koji 47-godišnja glumica nije mogla da prestane da čita. Witherspoon je podijelila svoj izbor u videu koji je objavila na društvenim mrežama ranije ove sedmice. “Imam najbolju knjigu koju mogu podijeliti s vama. To je naš 91. izbor Reese’s Book Club, možete li vjerovati?” Zatim zvijezda daje kratak sinopsis knjige, koji prati ženu po imenu Evie Porter, koja živi dvostrukim životom kako bi se „infiltrirala u ljudske živote“ i „izvršila uklanjanje“ kad god to njen šef kaže.

Za Witherspoon je ovo bilo tako “zabavno čitanje” ispunjeno sa “toliko preokreta”. “Ovo brzo štivo ima sve što možete poželjeti u trileru: tajne identitete, misterioznog šefa i igru mačke i miša koja me je tjerala da nagađam cijelim putem”, napisala je glumica. “Nisam očekivala taj kraj…”

Witherspoon je prvi put pokrenula svoj književni klub u maju 2017. Njen prvi izbor u klubu za knjige bio je Eleanor Oliphant Is Completely Fine autorke Gail Honeyman. Od tada, njen klub knjiga je postao popularan i uključivao je autore kao što su Delia Owens, Celeste Ng i drugi.

Mnogi od preporučenih naslova su u međuvremenu ekranizovani.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum