Trenutno čitaš
Glumica Hilary Swank o majčinstvu: “Ekstatična sam, ali iscrpljena”

Glumica Hilary Swank o majčinstvu: “Ekstatična sam, ali iscrpljena”

Hilary Swank uživa u svakom trenutku svog novog poglavlja života, nakon što je sa suprugom Philipom Schneiderom dočekala blizance.

“Ekstatična sam, ali i iscrpljena”, kaže slavna glumica Hilary Swank (48) ima pomoć” oko svoje novorođenčadi, ali želi biti što praktičnija i sve raditi sama.

John Nacion/NurPhoto/Shutterstock

Njeni prioriteti promijenili su se na bolje otkako je rodila sina i kćerku. “Majčinstvo je promijenilo njenu perspektivu o svemu”, rekao nam je izvor blizak glumici. “Ovo je nešto što sam dugo željela, a moja sljedeća stvar je da ću biti mama”, izjavila je tokom gostovanja u Good Morning America, otkrivajući svoju trudnoću. “I ne samo jednog, nego dva. Ne mogu vjerovati.”

TAYLOR JEWELL/INVISION/AP/SHUTTERSTOCK

Dok se prilagođava životu kod kuće sa svojim mališanima, glumica upija svaki trenutak majčinstva. “Hilary je trenutno doslovno na oblacima i ne može biti sretnija sada kada su njene bebe napokon ovdje”, ekskluzivno je rekao izvor blizak glumici.

Pročitaj
film

GREGG DEGUIRE/FILMMAGIC

Roditeljstvo je zbližilo Hilary Swank i njenog supruga. Philip je bio nevjerojatna podrška i Hilary ga voli vidjeti s bebama. Gledajući ga kao oca s njima, samo ju je natjeralo da se još više zaljubi u čovjeka za kojeg se udala.

Izvor: usmagazine.com

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum