Trenutno čitaš
Gala Home Mostar: Mjesto koje plijeni kreativom, ponudom i dobrim druženjem

Gala Home Mostar: Mjesto koje plijeni kreativom, ponudom i dobrim druženjem

Gala Home
Gala Home

Gala Home, vodeća kompanija u opremanju enterijera i eksterijera po mjeri, kreirala je dva eventa u novom izložbenom salonu u Ortiješu. Razlog okupljanja arhitekata, investitora i stolara u dnevnom terminu bilo je izlaganje pločastih materijala brenda Fundermax.

Fundermax projekat „Cube on Tour“ stigao je u Mostar u organizaciji Gala Home, nakon što je prethodno bio dio eventa održanog u Milanu, u Italiji.

Foto: Gala Home

Teme o kojima su razgovarali svi prisutni investitori, arhitekte i stolari su redovna Fundermax ponuda pločastih materijala, raznovrsnost dekora, noviteti u ponudi materijala za uređenje enterijera i eskterijera.

Svi oni koji dolaze iz drvne branše i svijeta uređenja enterijera i eksterijera, sa velikim zadovoljstvom i zainteresovanošću su se odazvali pozivu kompanije Gala Home, te se pod vodstvom Fundermax i Gala Home prodajnog tima upoznali sa ponudom i novitetima.

gala home event
Foto: Gala Home

U drugom dijelu dana, Gala Home je okupila uticajne žene iz svijeta preduzetništva na panel diskusiji „Žene u preduzetništvu“. Moderatorka Erna Saljević, poznatija pod Instagram pseudonimom „Divaisback“, vodila je razgovor sa učesnicama o njihovom putu samoostvarenja i drugim zanimljivim temama.

gala home event
Foto: Gala Home

Učesnice panel diskusije bile su nutricionistkinja Marijana Zubac, epidemiološkinja Andrea Jurić, embriološkinja i vlasnica Concept store „The spirit of Hercegovina” Mostar Emica Ćorić, te profesorica likovne umjetnosti i influenserka Josipa Lavrić. Takođe, među učesnicama su bili: Modni portal Styležurnal, Lemon digitalna agencija Ljubuški, Fasada Mostar kreativni  studio za arhitekturu i dizajn, te Nikitravel turistička agencija iz Mostara.

Pročitaj

gala home event
Foto: Gala Home

Gala Home izložbeni salon zamišljen je i kreiran kao jedan od vodećih salona u regiji. Razlog tome je skup vodećih brendova, uključujući pločaste materijale Egger, Fundermax, parkete Parky, okove, bijelu tehniku Elica, Amica, sudopere i slavine Elleci, namještaj, uređaje i dodatke Artisan, Bang&Olufsen, Loewe.

Ponudu, kao i aktuelne događaje, u salonu Gala Home možeš pratiti na njihovom sajtu, Facebook stranici i Instagram profilu.

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum