Trenutno čitaš
FuckUp Nights Sarajevo powered by Authority Partners: Priče o padovima i neuspjehu – na mostu!

FuckUp Nights Sarajevo powered by Authority Partners: Priče o padovima i neuspjehu – na mostu!

Hotel Hills - Doček Nove 2024. godine
Hotel Hills - Doček Nove 2024. godine

Neuspjeh i padovi još uvijek su najveća tabu tema. Zbog toga ih pričamo čak i na najneobičnijim mjestima.

Veliki je broj događaja na kojima uspješni ljudi pričaju svoje još uspješnije životne priče i mlade ljude uče koracima, koji ih mogu dovesti upravo do sjajne karijere, finansijske stabilnosti i društvenog ugleda. Ali vrlo malo njih ispriča i onu priču koja je prethodila tome, kada aposlutno sve propadne i kada ništa ne ide svojim tokom.

Foto: Authority Partners

Upravo iz tog razloga grupa mladih entuzijasta i entuzijastkinja iz BiH 2018. godine u Sarajevo dovodi i jedan od najvećih globalnih motivacionih pokreta, FuckUp Nights.

Fuckup Nights kao globalni pokret i serija događaja, na kojima se o neuspjelim poduhvatima priča na slobodan i otvoren način, aktivan je od 2012. godine u više od 80 zemalja i 300 gradova širom svijeta. Od osnivanja sarajevskog FuckUp Nights-a do danas, u okviru pet izdanja predstavljeno je 20 priča o izazovima i neuspjesima, koje je slušalo preko 1500 učesnika i učesnica.

Foto: Authority Partners

U utorak, 16.08.2022. godine Authority Partners Bridge, omiljeno mjesto okupljanja i dobre zabave u okviru Sarajevo Film Festivala, biće domaćin šestog FuckUp Nights Sarajevo.

Pročitaj
Prag

Foto: Authority Partners

Očekuju vas četiri govornika/ce koji će vam ispričati svoju priču o (ne)uspjehu i naučenim lekcijama: Ismar Lačević, preduzetnik i glavni organizator motivacijske platforme TEDxSarajevo, Erna Šošević, preduzetnica, osnivačica i direktorica prve platforme za digitalno umrežavanje za privatni sektor Bizbook.ba i jedna je od žena pionirki tehnološke startup scene u Bosni i Hercegovini, te Larisa Halilović, Authority Partners konsultantica, ekspertica za obrazovanje i razvoj, mentorica i TEDx govornica.

Foto: Authority Partners

Fuckup Nights Sarajevo organizuje se u saradnji sa Authority Partners, globalnom softverskom kompanijom, koja je već 17 godina jedna od najuspješnijih i najprosperitetnijih bosanskohercegovačkih IT kompanija.

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum