Trenutno čitaš
Florence Pugh i Andrew Garfield u ljubavnoj drami We Live in Time

Florence Pugh i Andrew Garfield u ljubavnoj drami We Live in Time

we live in time Florence Pugh Andrew Garfield

Florence Pugh i Andrew Garfield pokazali su svoje rom-kom vještine u nadolazećem filmu Johna Crowleya We Live in Time. A24 je objavio trailer za ovu romantičnu komediju, predviđenu za ograničeno prikazivanje u kinima 11. oktobra.

Film prati Almut i Tobiasa, tokom jedne decenije. Njihova ljubavna priča počinje iznenadnim susretom koji im mijenja živote. Prema službenom opisu filma: „Almut (Florence Pugh) i Tobias (Andrew Garfield) počinju vezu iznenađujućimm susretom koji mijenja njihove živote. Kroz snimke njihovog zajedničkog života – zaljubljivanja jedno u drugo, izgradnje doma, stvaranja porodice – otkriva se teška istina koja ljulja temelje njihove veze. Dok kreću na put ograničen vremenom, uče da njeguju svaki trenutak nekonvencionalnog puta kojim je krenula njihova ljubavna priča, u decenijskoj, duboko dirljivoj romansi režisera Johna Crowleya.”

we live in time film
A24

U traileru se vidi kako njihova veza raste kroz deset godina, od trenutka kada Almut slučajno udari Tobiasa svojim autom do trenutka kada svojoj kćerki pričaju kako su se upoznali.

Film We Live in Time imaće svoju svjetsku premijeru na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu u septembru. Na filmskom festivalu u Cannesu 2023. godine, pariška kompanija za proizvodnju i distribuciju filmova StudioCanal prodala je film kompaniji A24 za distribuciju u SAD-u.

Nick Payne, poznat po radu na seriji The Crown i Netflixovoj drami The Last Letter From Your Lover iz 2021. godine, napisao je scenario za ovaj film i razvio ga sa StudioCanalom. Izvršni producent filma je Benedict Cumberbatch preko svoje kompanije SunnyMarch.

Nakon što su Pugh i Garfield zajedno uručili nagrade za scenarije na dodjeli Oskara 2023. godine, otkriveno je da će zvijezde filma Dune: Drugi dio i The Amazing Spider-Man zajedno raditi na ovoj filmskoj ljubavnoj priči.

Pročitaj

Ovaj film obećava duboko dirljivu romansu koja će nas navesti da cijenimo svaki trenutak ljubavi.

Za još više sadržaja zaprati nas na Instagramu i Facebooku.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum