Trenutno čitaš
Finalni trailer oduševio i one koji nisu ljubitelji filma “Barbie”

Finalni trailer oduševio i one koji nisu ljubitelji filma “Barbie”

Banja Luka Fest - Bijelo dugme
Banja Luka Fest - Bijelo dugme

Ako voliš Barbie, ovo je film za tebe. Ako i nisi oduševljena/oduševljen filmovima poput “Barbie”, ipak je mu vrijedi dati pažnju. Finalni trailer za najzabavniji film ljeta “Barbie” je konačno online i pokazuje njen ružičasti svijet kao nikad dosad. S Gretom Gerwig kao rediteljkom i Margot Robbie u ulozi Barbie, čeka te jedan od najboljih filmova godine!

“Barbie” stiže u bioskope 20.7. u distribuciji Blitza.

Barbie (Margot Robbie) živi u svom Barbie svijetu plastičnih kućica i automobila, isklesanih trbušnjaka i podignutih stopala kada se počinje suočavati s čudnim problemima. Odjednom teče hladna voda u tušu, misli prolaznosti i najgore od svega – ravna stopala. Kako bi otkrila tajnu svoga svemira mora otputovati u stvarni svijet, a Ken (Ryan Gosling) joj se pridružuje. U stvarnom svijetu kreće šarena potjera gdje Barbie mora bježati od Mattela koji ju pokušava vratiti u Barbie kutiju.

Barbike glume:
Margot Robbie, Dua Lipa, Emma Mackey, Issa Rae, Kate McKinnon, Hari Nef, Anna Cruz Kayne, Sharon Rooney, Emerald Fennell, Nicola Coughlan, Alexandra Shipp i Ritu Arya.

Kenove glume:
Ryan Gosling, Simu Liu, Michael Cera, Ncuti Gatwa, Kingsley Ben-Adir i Scott Evans.

Pročitaj
Big Mood

Ljude glume:
Will Ferrell, America Ferrera i Helen Mirren.

Rediteljka filma BARBIE je Greta Gerwig, scenarij je napisala zajedno s Noahom Baumbachom. Film se temelji na Mattelovom liku Barbie. Producenti filma su David Heyman, Margot Robbie, Tom Ackerley i Robbie Brenner. Michael Sharp, Josey McNamara, Ynon Kreiz, Courtenay Valenti, Toby Emmerich i Cate Adams su izvršni producenti.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum