Trenutno čitaš
Filmovi u kojima možeš uživati u vrelim ljetnim danima

Filmovi u kojima možeš uživati u vrelim ljetnim danima

Prikazujući na hiljade sati zabave i razonode vrhunskog kvaliteta za cijelu porodicu, SkyShowtime je postao dom široke ponude najiščekivanijih serija i filmova na svijetu. Izdvojili smo nekoliko filmova u kojima možeš uživati tokom ljeta. 

Cast Away

U filmu “Cast Away” slavni filmski stvaralac i Oscarom® nagrađeni Robert Zemeckis i dvostruki dobitnik nagrade Oscar® Tom Hanks istražuju blagodati i okrutnost sudbine, kao i opstanak ljudskog duha. Hanks glumi Chucka Nolanda, FedEx-ovog sistemskog inženjera čiji se i privatni i profesionalni život odvija kao na traci. Njegova ga karijera ubrzanog ritma odvodi, često gotovo bez najave, u razne krajeve svijeta – i tako udaljava od djevojke Kelly (Helen Hunt). Chuckovo bezumno postojanje naglo okončava kada se, nakon avionske nesreće, nađe bačen na pusto ostrvo – u najizolovanije okruženje koje ne možemo ni zamisliti.

Foto: SKYSHOWTIME

Couples Retreat

Vince Vaughn predvodi talentovanu i urnebesno komičnu glumačku ekipu u ovoj komediji o vezama, koja prati četiri para koji odlaze na tropsko ostrvo i bivaju primorani da se uključe u terapiju za parove u sklopu ponude odmarališta. Iako su u početku sumnjičavi prema New Age psihologiji koja im se predstavlja, na kraju neki od parova shvate da su njihove veze daleko od besprijekornih. Scenarij potpisuje Jon Favreau, koji takođe i glumi skupa s Kristen Bell, Jasonom Batemanom, Malin Akerman, Kristin Davis i Jeanom Renoom.

Foto: SKYSHOWTIME

Forgetting Sarah Marshall

Producenti filmova The 40-Year-Old Virgin i Knocked Up nam pružaju komičan pogled na napore jednog ostavljenog momka da odraste i preboli slomljeno srce. Jason Segel glumi neuspješnog muzičara koji, nakon što ga djevojka, televizijska zvijezda (Kristen Bell) ostavi zbog drugog momka, bježi na Havaje na godišnji odmor samo da bi tamo pronašao svoju bivšu koja je u istom hotelu odsjela sa svojim novim momkom. Za svakog kome je ikada srce iščupano iz grudi i skršeno u milijardu komadića stiže urnebesno smiješni, iskreni pogled na veze s Paulom Ruddom, Jonahom Hillom, Billom Haderom i Jackom McBrayerom.

Foto: SKYSHOWTIME

Jaws

Od Stevena Spielberga, režisera nagrađenog Oscarom®, stiže prvi blockbuster savremenog doba. Kada velika bijela ajkula pocne loviti ljude na plažama Nove Engleske, lokalni šef policije, strucnjak za ajkule i ribar kreću na opasno putovanje kako bi ulovili to stvorenje. Zasnovan na bestseleru Petera Benchleya i nominovan za četiri Oscara®, uključujući i najbolji film, ovaj klasik je smrtnim strahom najurio milione plivača iz vode. Glavne uloge tumače dobitnik Oscara® Richard Dreyfus, te za Oscara® nominovani Roy Scheider i Robert Shaw.

Foto: SKYSHOWTIME

Mamma Mia!

Pročitaj

Dobitnica Oscara® Meryl Streep predvodi zvjezdanu glumačku ekipu u ovoj filmskoj adaptaciji omiljenog pozorišnog mjuzikla u kojoj su predstavljeni bezvremenski tekstovi i melodije legendarne super grupe ABBA. Streep glumi snažnu, samostalnu vlasnicu hotela na idiličnom grčkom ostrvu koja se sprema da organizuje vjenčanje svoje kćerke. Među gostima su ne samo njeni najstariji i najdraži prijatelji, već i trojica muškaraca iz njene prošlosti koje je njena kćerka krišom pozvala jer sumnja da bi joj jedan od njih mogao biti otac! “Mamma Mia!” slavi majke i kćerke, stare prijatelje i novopronađene članove porodice. U filmu takođe glume Pierce Brosnan, Colin Firth, Christine Baranski, Julie Walters i Amanda Seyfried.

Foto: SKYSHOWTIME

Miami Vice

Nema više kauboja kokaina iz ’80-ih, ali čar Casablance u Miamiju, policajci na tajnom zadatku i stavovi koje nam je usadila kulturološki uticajna televizijska serija Michaela Manna su vremenom sazrili u ovoj filmskoj verziji “Miami Vice”. Dobitnik nagrade Oscar® Jamie Foxx i Colin Farrell glume glavne uloge u ovom opakom akcionom filmu velikih razmjera. Ova dvojica detektivskih partnera otkrivaju sve što je opasno, za odrasle i seksi u radu na tajnom zadatku, naročito kada zađu tamo gdje se njihove značke ne računaju. U filmu također glumi i Gong Li.

Foto: SKYSHOWTIME

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum