Trenutno čitaš
Zara ima novi shimmer koji garantuje neodoljiv sjaj i preplanuli ten

Zara ima novi shimmer koji garantuje neodoljiv sjaj i preplanuli ten

Afrodita - Ljeto
Afrodita - Ljeto

Jedan od najpopularnijih, ali i najprodavanijih beauty proizvoda ljeti, svakako su njegujuća ulja sa zlatnim česticama koja su neizostavan dio svake kozmetičke torbice tokom najtoplijeg godišnjeg doba. Ova ulja daju fantastičan osunčani efekt, preplanulost kože i definitivno glamurozan sjaj.

Pronašli smo jedno takvo ulje u Zari koje nas je oduševilo i osvojilo na prvi pogled, dodir i miris.

Naime, radi se zlatnom ulju o kojem se ne prestaje pričati. Zarin shimmer košta manje od 8 eura, zove se Shimmering Body Oil te ima neodoljivu, svilenkastu teksturu koja se lako razmazuje, ne ostavljajući nikakav mastan trag na koži.

To je ulje za tijelo koje istovremeno njeguje i uljepšava kožu na cijelom tijelu. Sa svilenkastom, laganom teksturom, ovo ulje klizi po koži bez mašćenja, a zahvaljujući zlatnim česticama pruža svijetao i blistav izgled kože. Osim što obezbjeđuje zagarantovani preplanuli ten, oduševilo nas je i to što je obogaćeno sastojcima koji pružaju hidrataciju i njeguju kožu isušenu od sunca. I to nije sve… Uz to što njeguje i daje koži preplanuli i neodoljivi zlatni sjaj, ovo je ulje obogaćeno i mirisima gardenije, orhideje te bijelim i rozim ružama, pa može poslužiti i umjesto parfema.

Pročitaj
InCute

Nadamo se da smo te motivisali da svjetlucaš ovog ljeta uz pomoć ovog fantastičnog Zarinog ulja.

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum