Trenutno čitaš
Filmovi na Pickbox NOW uz koje ćete imati osjećaj da ljeto još nije gotovo

Filmovi na Pickbox NOW uz koje ćete imati osjećaj da ljeto još nije gotovo

Ljeto još nije gotovo! Pickbox NOW donosi predivne lagane ljetne filmove, stoga produžite osjećaj ljeta i uživajte u odmoru, lakoći i toplini. 

Vino ljeta (The Wine Of Summer)

Romantični ljetni film vrti se oko grupe zanimljivih ljudi čije se sudbine isprepliću. James napušta advokatsku karijeru i odluči se posvetiti glumačkoj. Njegova ga djevojka Brit ostavi pa se James spontano zaputi u Barcelonu gdje u knjižari upozna dramaturga Lucchesija. Lucchesi je u vezi s mlađahnom Veronicom, ali i dalje gaji osjećaje prema staroj ljubavi i davno izgubljenoj muzi Elizi. Radnja je smještena u magičnoj Španiji, što daje poseban ljetni šarm ovom filmu.

Svjetioničar (The Lightkeepers)

Smješten u 1912. godinu u Cape Codu, ovaj neobični film prati svjetioničara Setha (Richard Dreyfuss) koji se odrekao bilo kakvih odnosa sa ženama. Planove mu pomrse dvije zgodne dame koje se preko ljeta dosele u obližnju kolibu. Nostalgično, romantično i ljetno!

Ljubav, mjehurići i Kristalna uvala (Love, Bubbles & Crystal Cove)

filmovi na pickbox

Romantična komedija koja ima sve prave sastojke! U fokusu priče je Skye koja proizvodi i prodaje preparate za kupke. Njen je posao vrlo uspješan, a kad njena ljubav iz djetinjstva dođe kako bi joj pomogla u poslu, Skye prvo odbije, no uskoro počnu letjeti iskre…

Pročitaj

Ljubavne priče iz Doline suncokreta (Love Stories in Sunflower Valley)

filmovi na pickbox

Romantični film vrti se oko Kate, mlade pomoćnice urednice u novinama koja želi i sama postati novinarka. Kate predloži ideju koja se odmah svidi urednici, ali njena urednica za to zaduži drugog novinara, Drewa, da napiše priču. Kate je zadužena da ide s njim kao pomoćnica. Radeći zajedno, otkriju niz toplih ljubavnih priča u malome gradu, ali hoće li ljubav svih oko njih nadahnuti i njihovu ljubav?

Ljetne filmove gledajte samo na Pickbox NOW i uživajte u osjećaju ljeta!

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum