Trenutno čitaš
Fanovi i kritičari se slažu: ‘Beef’ je jedna od najboljih serija godine

Fanovi i kritičari se slažu: ‘Beef’ je jedna od najboljih serija godine

Bingo osmica - XXL ušteda
Bingo osmica - XXL ušteda

Netflixova nova serija “Beef” dobija ogromne pohvale kritičara i obožavalaca, a mnogi je nazivaju jednom od najboljih serija 2023. godine.

Serija, koja je debitovala u četvrtak, prati strance Dannyja Choa (Steven Yeun), neuspješnog izvođača radova, i Amy Lau (Ali Wong), uspješnu preduzetnicu, dok njihova svađa nakon incidenta na putu raspliće njihove odnose i živote u južnoj Kaliforniji.

Serija od 10 epizoda, broj 1 je na Netflixovoj listi 10 najboljih TV serija u SAD-u, a br. 3 na Netflixovoj listi najboljih 10 serija na engleskom jeziku, sa preko 34 miliona pregledanih sati.

Ljubitelji serije aplaudiraju zbog dobrog scenarija i prikaza generacijske traume i sveobuhvatnog bijesa. Kritičari seriju nazivaju jednom od najboljih koje su vidjeli i pohvaljuju Yeuna i Wong za njihove nastupe.

Pozitivne reakcije odjeknule su na popularnim stranicama Rotten Tomatoes i IMDb, gdje je publika dala seriji 92%, odnosno ocjenu 8,4/10.

Pročitaj

“Beef kombinuje dramu s akcijom i komedijom kako bi stvorio savršenu ravnotežu. Sjajni likovi, odlična radnja, odlična kinematografija, to je jedna od najboljih serija koje sam gledao u posljednje vrijeme”, rekao je korisnik o seriji. “Naizmenično je vrlo smiješno i vrlo zastrašujuće. Ovo je briljantna stvar, nesumnjivo jedna od serija godine”, napisao je drugi korisnik na Rotten Tomatoesu.

Drama je takođe dobila pohvale kritike na Rotten Tomatoesu, sa 99% rejtinga.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum