Trenutno čitaš
Evo šta svaki znak ili podznak očekuje u narednim danima do mladog mjeseca 17. jula

Evo šta svaki znak ili podznak očekuje u narednim danima do mladog mjeseca 17. jula

Drama se zaoštrava iz minute u minutu, ali vaš horoskop pomoći će da to shvatite. Planete plešu naprijed-nazad, tjerajući nas da nađemo svoj osjećaj za smjer…

Sedmica je počela s Merkurom, planetom komunikaciju, pisanja, govora, misli, saobraćaja i informacija, formiranjem opozicije s mračnim i suprotstavljenim Plutonom. To bi moglo podstaknuti oštre razmjene koje otkrivaju duboke i nejasne istine. Ovo je lijepo vrijeme da pogledate izvan površine i kopate za istinom. Međutim, provjerite jeste li psihički spremni otkriti sve što biste mogli pronaći.

Ultra magazin

Moćni Mars planeta strasti, nagona, akcije i snage ušao je u polje Djevice 10. jula, pomažući nam da se osjećamo produktivnijima nego ikada. Ovdje nismo osjetili Mars gotovo dvije godine. Tako ćemo imati posebno fokusiranu energiju da pronađemo najbolju ravnotežu između posla i privatnog života. Ovo će takođe donijeti veću snagu globalnom zdravlju, a možda ćemo biti podstaknuti da iskoristimo dan i poboljšamo svoju kondiciju, prehranu ili rutinu vježbanja. Na kraju, ako ste bez posla, ovo je povoljan period da se prijavite za nove uloge u svojoj industriji. Ako ste željni preuzeti više profesionalnih odgovornosti, svakako sada o tome razgovarajte s rukovodiocima.

Evo što možete očekivati ​​od nadolazećeg perioda, u zavisnosti od vašeg znaka ili podznaka.

Ultra magazin

Ovan

Ovaj period imate taktičku prednost. Sedmicu započinjete vašom kućom ličnog izražavanja i preuzimanja rizika koji čini kvinkonks s Plutonom u Jarcu. U ovom trenutku se možete osjećati potcijenjeno, nedovoljno vrednovano i potplaćeno. Sada ste u potrazi za boljim poslovnim rješenjima. Moguće je da želite promijeniti svoju karijeru, pokrenuti novi projekta, posao ili shvatiti kako se možete pogurati u novom smjeru. Podižete svoje standard… Merkur u Raku se suprotstavlja Plutonu. Sada imate svu opremu za lov na uspjeh sa povećalom u ruci i tražite rješenje problema. Ovo može značiti da ste u potrazi za poslom, ličnim trenerom ili poslovnim savjetnikom ili da gledate online videozapise o navikama visokih performansi uspješnih ljudi. Tražite taktičku prednost.

Bik

Ovaj period govorite istinu. Sa Marsom u Lavu i vašom kućom doma i porodice koja čini kvinkonks s Plutonom u Jarcu. Sada biste mogli bezglavo uletjeti u porodičnu svađu. I vi i druga strana ste prilično nepopustljivi u ovom trenutku. Ako se ne volite raspravljati (a generalno ne volite), možda biste trebali usmjeriti razgovor u drugom pravcu. Merkur u Raku i vaša kuća komunikaciju je u opoziciji s Plutonom. Možda se odlučite više uključiti u neki cilj. Možete dati donaciju omiljenoj dobrotvornoj organizaciji, volontirati da pomognete nekoj humanitarnoj kampanji. Mogli biste usvojiti štene ili mače iz skloništa za životinje. Sada treba da živite svoje istine i svoja uvjerenja.

Ultra magazin

Blizanci

Koristite način razmišljanja o prosperitetu. U ovom periodu možete riješiti tešku zagonetku, posebno onu koja ima financijsku komponentu. Blizanci, mogli biste razmisliti o novoj investicijskoj strategiji, samozapošljavanju ili o tome kako iskoristiti neke nove poslovne prilike. Ili možda razmišljate o kupovini nekretnine i razgovarate o ugovorima. Merkur u Raku i vaša kuća novca suprotstavljeni su Plutonu. Vrlo ste fokusirani na novac. Vidite razne načine na koje možete učiniti da vaš novac radi za vas. Možete izaći iz mentalnog sklopa oskudice i neimaštine. Blizanci, sada razmišljate kao milioner, što je super jer tako privlačitze novac i uspjeh.

Rak

Ovaj period pronalazite svoj put i svoju vrijednost. Put do blagostanja puno je lakši ako uključite svog partnera i porodicu. Danas biste mogli iznijeti svoj argument o obuzdavanju impulsivnog trošenja, štednji za kuću ili traženju drugih izvora prihoda. Ali ono što vam stvarno treba je viša svrha, neki dobar cilj koji ćete sebi zacrtati, kako biste bili fokusirani svaki dan. Merkur je u vašem vlastitom znaku Raka i vašoj kući povjerenja. Spremni ste preuzeti težak zadatak. To bi mogao biti mjesec bez kupovine ili početak dodatnih poslova da uštedite još novca. Drugi bi vam mogli doprinijeti i pomoći u ovom projektu, ali samo ako tražite pomoć.

Ultra magazin

Lav

Ovaj period ste u centru pažnje. Neko se osjeća kao da će mu ogroman posao stajati na putu. Ali ovo je zanimljiva energija koja sugeriše da postoje neka sporedna bočna vrata. Sporedna vrata za muzičara na primjer bila bi samostalno izdavanje albuma. Koja su vaša bočna vrata? Merkur u Raku i vaša kuća rada iza scene su naglašene. Nakon bogatog iskustva iskustva, sada biste mogli formulisati plan. A to bi moglo značiti da trebate zatvoriti neka vrata i prionuti na posao. Sada biste mogli jako napredovati.

Djevica

Djevice vrijeme je da vi kreirate nešto novo. Možete steći neke snažne uvide ako si date malo vremena za razmišljanje. Mogli bi izvaditi svoj dnevnik i upotrijebiti neke upute za pisanje, kako bi se bolje kanalisala mudrost iz Univerzuma. Vaši vodiči govore glasno i jasno s rješenjima za probleme, koji se tiču ​​vaše karijere ili veze. Pronađite malo mirnog vremena za komunikaciju sa sobom. Merkur je u Raku i vašoj kući prijateljstva. Mogli biste prijatelju od povjerenja reći neke od ideja i uvida koje ste upravo dobili. Odaberite nekoga (to može biti prijatelj ili brat ili sestra) za koga znate da ima hrabrosti suočiti se s novim idejama i da bi vas podržao da promijenite svoj život.

Ultra magazin

Vaga

Ovaj period imate dosta obaveza. Naglašena su vam polja prijatelja i porodice. Sada uspostavljate neku značajnu vezu. Merkur je u Raku i vašoj kući karijere. Sada bi se od vas moglo tražiti da se posvetite više svom poslu. Moguće su povišice, unapređenja na poslu ili dodatni poslovi. Ako želite ostati na ovom poslu, ovo je dobro vrijeme da pregovarate o onome što želite. Posao vam je sada naglašen, ali ne zaboravite na prijatelje i porodicu.

Škorpija

Sada imate mnogo obaveza, prepravljeni ste rokovima. Pripazite da s ene forsirate previše I ugrozite svoje zdravlje. Moguća su kratka putovanja, odlazak na svadbu prijatelja ili člana porodice. Posla imate preko glave, pa napravite neki kratki predah. Prijatelji su vam sada jako važni. Pripazite na zdravu ishranu, ali opustite se s vremena na vrijeme uz sladoled ili večernji koktel u islasku sa prijateljima.

Pročitaj

Ultra magazin

Strijelac

Slijede vam putovanja, što vama najviše prija. Mogli biste biti spremni napustiti svoj konvencionalni život i krenuti na put (bilo doslovno ili figurativno). Sada se želite osloboditi. Merkur u Raku i vaša kuća resursa sada su naglašene. Vi biste mogli otkriti da imate više resursa nego što ste mislili, da imate za bilo koju avanturu koju možda planirate. Tražićete partnera koji će vam praviti društvo na putovanjima. Možda otkrijete da postoji neko od prijatelja, ko ima viška sobu na moru u kojoj možete odsjesti. Sada biste mogli privući sredstva da ostvarite svoj san.

Jarac

Ovaj period otkrivate svoju moć. Pluton se nakratko vratio u vaš znak kako biste shvatili da vi imate moć. Možda se ne osjećate kao da imate pristup resursima, novcu ili kreditu, ali na raspolaganju vam je više nego što mislite. Osim toga, štošta se može učiniti bez novca, srećom ili snalažljivošću. Sada je vaša sposobnost uvjeravanja drugih vrlo jaka. Možete preuzeti tuđe brige i tjeskobe i predstaviti im rješenja, kako bi se osjećali smireno i samouvjereno. Sada ste u stanju izvući te ideje iz sebe, bićete posebno motivisani i isnpirisani.

Ultra magazin

Vodolija

Spremni ste da uradite iskorake. Mogli biste nenamjerno ući u raspravu s nekim. Oni žele više autonomije. I mogli bi biti u srodstvu s vama. Zapravo, to bi moglo biti vaše dijete, partner, prijatelj ili član porodice kojem želite pomoći. Primijetite ko ima moć u vašim interakcijama s drugima i prepoznajte da kada se osjećate smireno i samopouzdano, moć je u vama. Sada možete primijeniti uvide na radnu situaciju. To znači da ako želite napraviti promjenu, to možete učiniti. Možete napraviti jedan korak u tom smjeru tako što ćete ažurirati svoj CV, obratiti se nekome s kim ste radili, a koji sada radi u drugoj kompaniji ili odgovoriti na telefonski poziv osobe koja zapošljava nove radnike. Sada vi preuzimate moć, dobre poslovne prilike.

Ribe

Ovaj period se krećete u pravom smjeru. Čini se da danas “prijatelj” u potrebi uzima većinu vaše energije. Vi ste osoba koja daje puno, ali ponekad su zdrave granice neophodne. Ako vam treba, dajte si malo prostora i mislite na sebe malo. Mogli biste se zaljubiti, a ako ste tek upoznali tu osobu, možda nećete moći razmišljati ni o čemu drugom. Vas dvoje biste mogli zajedno provoditi sate na telefonu razgovarajući ili se dopisujući.

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum