Trenutno čitaš
Evo šta nam otkriva ljubavni horoskop za 2024. godinu

Evo šta nam otkriva ljubavni horoskop za 2024. godinu

Ova godina počinje sa Plutonom, planetom transformacije, koja prelazi u Vodoliju od 20. januara do 1. septembra. Ovaj astrološki tranzit će vam pomoći da se odvojite od konvencionalnih standarda za ljubav i začinite svoju rutinu. Zatim, Saturn, planeta posvećenosti, nastavlja da se kreće kroz empatične Ribe tokom cijele godine, šaljući poruku da su rad na sebi i lični razvoj preduslov za ispunjenu, dugoročnu vezu.

Kasnije, nakon što se 20. aprila upari sa Uranom koji mijenja igru ​​u Biku – jednom od najvećih astroloških trenutaka u godini – srećni Jupiter će ući u Blizance 25. maja na godinu dana, podstičući ekstra živahne razgovore sa partnerom ili potencijalno, pojačan apetit za zavođenjem. Osim toga, pomračenja u Ovnu i Vagi orijentisanoj na partnerstvo ukazuju na ljubavni horoskop za 2024. koji je prepun ogromnih promjena za veze.

Freepik

Ljubavni horoskop za Ovna 2024.

Ovnovi, vaš ljubavni horoskop donosi promjene koje vam otvaraju oči za sve vaše najbliže odnose – uključujući i onu super važnu vezu koju imate sa sobom, a koja naravno služi kao osnova za vaše veze. Već ste imali malo uvida šta možete očekivati, zahvaljujući prva dva pomračenja u novoj dvogodišnjoj seriji lunarnih događaja u vašem znaku i vašoj sedmoj kući partnerstva, 19. aprila i 14. oktobra, 2023. Ove godine očekujte da će se slične promjene pojaviti oko 24. marta, 8. aprila i 2. oktobra. Ovi datumi označavaju prekretnice u narativu o vašem osjećaju sebe i vašim partnerstvima – romantičnim, da, ali i platonskim i profesionalnim – koji se nastavljaju do proljeća 2025.

Merkurove retrogradnosti ove godine će se takođe pokazati korisnim za samorefleksiju i ponovno zamišljanje vašeg ljubavnog života, posebno njegovog putovanja kroz vašu petu kuću romantike i samoizražavanja od 12. do 28. avgusta. Šetnja stazom sjećanja prelistavajući stare foto-albume ili čak ponovno povezivanje s nekim iz prošlosti, moglo bi izazvati iskre.

Usporavanje da biste ispunili svoje želje moglo bi se činiti kontraintuitivnim, ali to je definitivno tema za vas ove godine, posebno kada se 2024. završava sa vašom vladajućom planetom, Marsom, koji se kreće unazad kroz vašu petu kuću romantike od 6. decembra do 6. januara 2025., zbog čega bi se u početku mogli osjećati zaglavljeni kada je u pitanju stvaranje romantičnog zamaha, ali je i prilika za interni rad na sebi koji vas na kraju može dovesti tačno tamo gdje želite da budete.

Ljubavni horoskop za Bika 2024.

Dobro došli u godinu u kojoj imate priliku da se osjećate još povezanije sa nekim posebnim. Za početak, 20. aprila, Jupiter, planeta sreće, i Uran, planeta naelektrisanih promjena, susreću se prvi put od 2011. godine u vašem znaku, što bi moglo započeti potpuno novu optimističnu eru za vas. Budući da će biti upareni u vašoj prvoj ličnoj kući sebe, koja se nalazi preko puta i aktivira vašu sedmu kuću partnerstva, vaš ljubavni horoskop pokazuje početak inspirativne priče koja mijenja igru ​​o vašem odnosu sa sobom i partnerom. Jupiter uveličava Uranove hrabre promjene, pa iako ste za ustaljene navike, dobro ćete se osloniti na naizgled divlje promjene – poput pokretanja kreativnog novog posla sa svojim partnerom, planiranja velikih putovanja na daljinu s partnerom ili u nade da ćete upoznati nekoga posebnog, ili čak istražiti drugačiji pristup odnosima.

Od 29. aprila do 23. maja, Venera, planeta odnosa i ljepote – da ne spominjemo vašeg planetarnog vladara – biće u vašem znaku i prvoj kući sebe, označavajući jedan od najblaženijih trenutaka u godini za privlačenje svega romantičnog. Ako ste slobodni, ovo je vrijeme da dodatno razjasnite odnos svojih snova, a ako ste vezani, izrazite svoje želje svom partner ili simpatiji, jer to može rezultirati osjećajem istinskog zadovoljstva.

I dok planeta glasnik Merkur provodi dodatno vreme u vašoj petoj kući romantike zahvaljujući retrogradnosti tamo od 25. jula do 12. avgusta i od 9. do 26. septembra, bićete primorani da razmislite o tome šta bi vam donijelo najviše sreće i kako posedovanje svog glasa i želja to može učiniti stvarnošću.

Freepik

Ljubavni horoskop za Blizance 2024

Kada je u pitanju vaš ljubavni horoskop za 2024. godinu, kretaćete se neistraženim terenom, Blizanci, zahvaljujući značajnim planetarnim pomacima, koji osvjetljavaju vašu petu kuću romantike, jedanaestu kuću dugoročnih želja i prvu kuću sebe. Za početak, pomračenje mjeseca 24. marta pada u vašu petu kuću romantike, skrećući vašu pažnju na samopouzdanje u ljubavi. Mogli biste shvatiti da je ono što donosite na sto jedinstveno i dostojno slavlja, a zauzvrat ste spremni da krenete u potpuno novom smjeru, odbacujući prošlost i stare obrasce, koji vam više ne služe. Ta priča se nastavlja 8. aprila, a kasnije, 2. oktobra. Biti vjeran sebi ključ je da se osjećate kao da uživate u vrsti zabave, kreativnosti i romantike o kojoj ste prije mnogo godina mogli samo sanjati.

Ova godina takođe obilježava ekspanzivni Jupiterov prelazak u vaš znak nešto što se nije dogodilo od 2012-2013 od 25. maja pa nadalje, što može povećati vaš optimizam, entuzijazam i samopouzdanje — sve to će vas sigurno učiniti još privlačnijim partneru, ako ste u vezi, ili potencijalnim partnerima, ako ste slobodni. Osjećaćete se kao da možete biti još hrabriji kada kažete šta želite, pa to iznesite, bilo da kažete nekom posebnom šta vam je potrebno u vašoj vezi ili podijelite svoju viziju idealne veze na profilima društvenih mreža.

Na kraju godine, od 25. novembra do 15. decembra, Merkur, planeta komunikacije i vaš planetarni vladar, će se kretati unazad kroz vašu sedmu kuću partnerstva, servirajući eksplozije iz prošlosti, bilo da je to prilika za rekreiranje posebno magičnog izlazka ili prilika da ponovo zamislite šta tačno želite od svoje najbliže veze.

Ljubavni horoskop za Raka 2024.

Iako ste pomalo kućni tipovi koji dajete prednost udobnosti i bliskosti, vaš ljubavni horoskop za 2024. godinudonosi prilično uzbudljivu godinu za vaš ljubavni život. To je dijelom zbog činjenice da počinje nova serija pomračenja koja aktivira vašu devetu kuću avanture. Ovaj sektor vaše karte je nedavno bio u fokusu na sasvim drugačiji način: planeta zadataka Saturn je bio tamo od prošlog proljeća, zahtijevajući da nađete više jasnoće oko svojih ideala i duhovnih aspiracija, što bi na kraju moglo promijeniti vrstu odnosa ili partnera koje želite.

A oko 17. septembra, kada pomračenje mjeseca pogodi vašu devetu kuću, osjećaćete se kao da je konačno vrijeme da raširite krila i izađete izvan onoga što znate. Ako ste slobodni, možda ste spremni da upoznate nekoga izvan svog uobičajenog tipa, a ako ste u vezi, mogli biste krenuti na nove staze sa svojim partnerom, započinjući poglavlje vašeg zajedničkog života koje djeluje potpuno drugačije od bilo čega ste već iskusili kao par.

Vrijeme oko vašeg rođendana – konkretno, od 16. juna do 11. jula – takođe je prekrasan vrhunac za vaš ljubavni život, zahvaljujući Veneri orijentisanoj na odnose koja se kreće kroz vaš znak i prvu kuću sebe, čineći vas magnetom za zadovoljstvo i romantiku. Takođe, možete očekivati povoljan period ​​od 22. septembra do 17. oktobra kada će Venera biti u vašoj petoj kući romantike, pojačavajući vaš apetit za flertovanjem, spontanošću i kanalisanjem onoga što vam je u srcu.

Freepik

Ljubavni horoskop za Lava 2024.

Iako ste generalno prilično samopouzdani, u čemu vam pomaže vaš vladar Sunce, još bolje upoznavanje sebe je brz put do zadovoljstva ove godine. Vaš ljubavni horoskop počinje s komunikcijskom planetom Merkurom koji se kreće retrogradno u vašoj petoj kući romantike i samoizražavanja, tako da možete započeti 2024. znajući da ste upravo završili korisnu samorefleksiju o tome kako najbolje izraziti svoje želje i iskoristiti svoje kreativne impulse, kako biste se emocionalno osjećali ispunjenije.

Zahvaljujući retrogradnosti, Merkur ove godine provodi čak više vremena nego inače u vašem znaku i prvoj ličnoj kući sebe: od 2. do 25. jula i 12. avgusta do 9. septembra. Ali do ovih perioda – i dok se Merkur kreće unatrag u svom znaku od 12. do 28. avgusta — možete se osloniti na samorefleksiju oko svojih potreba u vezi, zbog čega se možete osjećati još samopouzdanije kada dijelite ono što vam je na umu i u srcu. Posjedovanje svog glasa i onoga što želite od svog ljubavnog života čini vas još harizmatičnijim i privlačnijim za vašeg trenutnog ili potencijalnog partnera. Mogli biste vidjeti koliko je to istina kada se romantična Venera bude kretala kroz vašu petu kuću od 17. oktobra do 11. novembra.

Godina se završava sa Marsom koji se kreće unazad kroz vaš znak od 6. decembra do 6. januara 2025., gurajući vas da skinete nogu sa gasa i opustite se, što bi vam zapravo moglo dati priliku da se odmorite i napunite baterije, tako imate još više energije da se bavite svojim strastima i pojačate intenzitet svoje najintimnije veze u 2025.

Ljubavni horoskop za Djevicu 2024.

Vaš ljubavni horoskop za 2024. donosi velike promjene, pojačanu samosvijest i rast u vaš ljubavni život. Saturn, planeta posvećenosti i granica, kreće se kroz vašu sedmu kuću partnerstva od prošlog proljeća, unoseći više strukture u ovaj dio vašeg života. Mogli biste biti inspirisani da budete jasniji o tome kome posvećujete svoje vrijeme i energiju i kako to izgleda. Drugim riječima, vjerovatno ćete imati manju toleranciju na veze ili udvaranja, ako ste slobodni, jer to vas sada možda ne ispunjava. A ako ste u vezi, želite postaviti još čvršće temelje i ozbiljnije slijediti zajedničke ciljeve sa svojim partnerom.

Oko 8. aprila, prvo pomračenje Sunca u godini pada u vašu osmu kuću intimnosti, i mogli biste imati spoznaju koja donosi transformaciju unutar vaše najbliže emocionalne veze. Zatim, tokom ljeta, zahvaljujući retrogradnosti, vaša vladajuća planeta, Merkur će biti u vašem znaku duže nego inače – od 25. jula do 12. avgusta, a zatim ponovo od 9. do 26. septembra – nudeći priliku za meditaciju, fokus na vaše potrebe, a zatim i priliku da to podijelite s nekim posebnim.

Otprilike 17. septembra, kada pomračenje Mjeseca padne u vašu sedmu kuću, postaćete dodatno svjesni dinamike unutar bliske veze jedan na jedan – u dobru ili u zlu. Mogli biste se opraštati od starih načina da budete u paru, kao što je da kažete “ne” situacijama koje vam neodogovaraju ili da svojoj dugogodišnjoj ljubavi kažete da su vam potrebne promjene. Ovo pomračenje je dio nove serije lunarnih događaja koji će ispričati priču o vašem osjećaju sebe, identiteta i odnosa u toku naredne dvije godine, tako da ćete biti dobro da se pripremite za tekuće promjene vezane za ove teme.

Instagram: morysetta

Ljubavni horoskop za Vage 2024.

Vage, pripremite se na godinu punu spoznaja koje otvaraju oči i transformaciju vaših najbližih odnosa – uključujući i onaj koji imate sa sobom – jer većina pomračenja u 2024. ​​pada u vaš znak ili sedmu kuću partnerstva. Prvo, pomračenje mjeseca, događa se u vašem znaku i prvoj ličnoj kući sebe 24. marta, ohrabrujući vas da se udubite u svoju viziju budućnosti vašeg ljubavnog života. Prema vašem ljubavnom horoskopu, osjećaćete se osnaženim i možda čak spremnim da prihvatite značajne promjene kako biste ostvarili cilj o kojem ste sanjali. Vi njegujete balans više od skoro svega ostalog, tako da je sada neophodno osigurati da osjećate mir unutar bliskog partnerstva.

Zatim, oko 8. aprila, pomračenje Sunca pada u vašu sedmu kuću, pokrećući hrabru novu priču o tome kako izgledaju vaše veze jedan na jedan. Mogli biste biti inspirisani da kažete “da” kako biste slijedili svoje srce – možda čak i pomalo impulsivno. I do 25. maja, srećni Jupiter nastavlja da se kreće kroz vašu osmu kuću emocionalnih veza i intimnosti – gde je od 16. maja 2023. – pojačavajući vaše želje, kao i obilje u ovoj oblasti vašeg života. Vrijeme je da prihvatite da se osjećate mnogo zadovoljnije u spavaćoj sobi, možda kao rezultat pronalaska savršene mješavine hemije i emocionalne kompatibilnosti.

Od 29. avgusta do 22. septembra, Venera orijentisana na odnose, vaša vladajuća planeta, kreće se kroz vaš znak, gde su njene moći pojačane, a vi ćete moći da manifestujete bilo koja prijatna, romantična iskustva o kojima ste maštali. I očekujte još više spontanosti, flertovanja i bezbrižne zabave od 7. decembra do 2. januara 2025. zahvaljujući Veneri koja provodi vrijeme u vašoj petoj kući romantike i samoizražavanja.

Ljubavni horoskop za Škorpiju 2024.

Svjetlo reflektora obasjava vaše romantične i seksualne živote ove godine, zahvaljujući velikoj planetarnoj akciji u tim sektorima vaše karte. Saturn, planeta posvećenosti i granica, je u vašoj petoj kući romantike i samoizražavanja od prošle godine, i dok nastavlja svoj boravak ovdje, ohrabruje vas da pažljivo pogledate kako se bavite zabavom i kreativnošću i ističete svoj glas, posebno s partnerima ili vašim potencijalnim partnerima.

Prema vašem ljubavnom horoskopu, ako ste slobodni, možda ćete se osjećati kao da ste usred teških lekcija, ali budite sigurni da će ono što naučite samo dovesti do još zadovoljavajućih veza. Ako ste u vezi, mogli biste se baviti nekim izazovnim, ali na kraju ispunjavajućim radom oko toga kako primate i izražavate ljubav. Rad na sebi sada je takođe glavna tema.

Možete očekivati ​​veliko prosvjetljenje i potpuno novi ton unutar vaše najbliže veze jedan na jedan oko 20. aprila, zahvaljujući srećnom Jupiteru koji se sastaje sa buntovnim Uranom u vašoj sedmoj kući partnerstva. Vi ili potencijalni partner bi mogli biti na ivici potpuno nove ere, bilo da se radi o realizaciji velikog kreativnog projekta, zajedničkoj selidbi ili vezivanju u brak.

Pročitaj

Zatim, 25. maja, sretni Jupiter prelazi u vašu osmu kuću intimnosti na otprilike godinu dana, povećavajući vaš apetit – i potencijal – za transformativnija seksualna iskustva i vrstu povezivanja s partnerom koje ispunjava ne samo fizički već duhovno i emocionalno. Otprilike 17. septembra, kada prvo pomračenje nove serije osvijetli vašu petu kuću romantike, bićete još više u skladu sa onim što želite u svom srcu. Sada je značajno vrijeme da progovorite, dajući to jasno do znanja potencijalnom partneru ili vašoj dugogodišnjoj ljubavi, a zatim radite zajedno kako biste prihvatili promjenu i krenuli u novom smjeru.

Foto: instagram.com/morysetta

Ljubavni horoskop za Strijelca 2024.

Puno ekspanzivnih akcija koje podstiču potrese u vašim ljubavnim i partnerskim sektorima, čine vaš ljubavni horoskop pomalo “ludim” ove godine. Za početak, glasnik Merkur će provesti više vremena nego inače u vašoj petoj kući romantike i samoizražavanja, kao rezultat retrogradnosti ovog proljeća. Od 9. marta do 15. maja osjećaćete više nego inače potrebu da govorite iz srca i budete dodatno razigrani i zabavni s partnerom ili vašim potencijalnim partnerom. Možda ćete čak biti inspirisani da usmjerite romantična, bezbrižna osjećanja u kreativni poduhvat.

Samo imajte na umu da i prva sezona pomračenja 2024. pada u ovaj period, a oko 24. marta i 8. aprila vaša peta i jedanaesta kuća dugoročnih želja biće aktivirana pomračenjem mjeseca, a zatim i Sunca. Zauzvrat, vi ćete boriti za svoju idealnu romantičnu viziju na hrabar, samouvjeren način. Osjećati se povezanim, viđenim biće vam još važnije nego inače. Dakle, ako se osjećate kao da to ne dobijate iz određene veze — bilo neobavezne ili predane — nećete se ustručavati da napravite promjene, koje vode ka tome da živite idealan ljubavni život kakav ste zamišljali.

Srećni Jupiter, vaša vladajuća planeta, takođe čini veliki potez koji će uticati na vaš ljubavni život ove godine. Počevši od 25. maja, otprilike godinu dana, planeta obilja će se kretati kroz vašu sedmu kuću partnerstva, proširujući vaš apetit za više ispunjenja iz veze jedan na jedan. Ako ste u vezi, ovo bi moglo biti uzbudljivo vrijeme koje postavlja pozornicu za podizanje vašeg partnerstva na sljedeći nivo, a ako ste slobodni, mogli biste upoznati nekoga s kim se duhovno i filozofski usklađujete i s kim biste zaista mogli vidjeti budućnost. Ovaj tranzit je apsolutni razlog da kažete “da”.

Ljubavni horoskop za Jarca 2024.

Pripremite se za inspirativan novi teren koji bi ove godine mogao vaš ljubavni život odvesti u uzbudljivom novom pravcu. Oko 20. aprila mogli biste se osjećati kao da ste usred potpuno prelomnog trenutka, zahvaljujući srećnom Jupiteru koji se sastaje sa revolucionarnim Uranom u vašoj petoj kući romantike. Vaš ljubavni horoskop predviđa da ćete biti skloniji da naglasite razigranost, zabavu, spontanost, možda čak i pronalaženje novih načina da budete kreativni i napravite pauzu na poslu kako biste bili prisutniji i pažljiviji sa svojim trenutnim partnerom ili nekim posebnim.

Iako ste generalno sretni da odvojite vrijeme, kako biste ostvarili bilo koju viziju, sada biste mogli biti oduševljeni da prihvatite filozofiju carpe diem, posebno kada je u pitanju izlazak ili opuštanje s vašom ljubavi. A od 29. aprila do 23. maja, slatka Venera se kreće kroz vaše peto polje, dodajući još više energije ovoj oblasti vašeg života. Kasnije, tokom ljeta, od 16. juna do 11. jula, u vašoj sedmoj kući partnerstva, donosi više harmonije vašim vezama jedan na jedan.

Krajem godine, od 6. decembra do 6. januara 2025., Mars orijentisan na akciju će biti retrogradan u vašoj osmoj kući intimnosti, što bi mogla biti prilika da razmislite o tome šta vas zaista privlači u spavaćoj sobi i kako možete još efikasnije ostvariti iskustva koja zadovoljavaju fizički, emocionalno i duhovno.

Foto: instagram.com/dreamingincollages

Ljubavni horoskop za Vodoliju 2024.

Iako više volite da idete sa glavom, a ne srcem, vaš ljubavni horoskop vas prilagođava vašoj intuiciji. Za početak, od 16. februara do 11. marta, romantična Venera posećuje vaš znak i prvu kuću sebe, dajući vam zeleno svetlo da privučete želje vašeg srca.

A ako ste slobodni i nadate se da ćete upoznati nekog posebnog, ove godine imate na svojoj strani ozbiljno pozitivnu planetu. Srećni Jupiter će se kretati kroz vašu petu kuću romantike i samoizražavanja počevši od 25. maja otprilike godinu dana, a nebo je zaista granica kada je u pitanju flert, izlazak, upoznavanje nekog novog, i slično. Ako ste u vezi, Jupiter bi mogao da donese mnogo zaslužene magije, razigranosti i srca u vaš ljubavni život.

Dvije retrogradne planete će aktivirati vašu sedmu kuću partnerstva: Merkur od 12. do 28. avgusta i Mars orijentisan na akciju od 6. decembra do 6. januara 2025. Ovo bi moglo zvučati zastrašujuće, ali je zapravo prilika da povežete labave krajeve i oslonite se na samorefleksiju oko toga kako se vi pojavljujete u svojim vezama jedan na jedan i kako se drugi pojavljuju za vas. Mogli biste izaći iz oba perioda osjećajući se više fokusirano i jasnije.

Ljubavni horoskop za Ribe 2024.

Dobro došli u dinamičnu godinu punu potencijala da donese pozitivne promjene u vašim odnosima. Saturn, planeta posvećenosti i granica, kreće se kroz vaš znak i prvu kuću sebe od prošlog proljeća, ohrabrujući vas da usavršite svoj identitet i ono što osjećate prema sebi. Praktikovanje samosaosjećanja, njegovanje ljubavi prema sebi i briga o sebi mentalno, emocionalno i fizički više nego inače sada mogu biti potezi moći, koji postavljaju teren za zadovoljavajuće partnerstvo. Bilo da ste slobodni ili u vezi, otkrićete da se možete još potpunije izraziti u vezi jedan na jedan, tako što ćete izdvojiti više vremena da se brinete o svom cjelokupnom blagostanju.

Oko 8. aprila, pomračenje Sunca u vašoj osmoj kući emocionalnih veza i intimnosti, moglo bi potaknuti događaje koji otvaraju oči i koji će preoblikovati vašu najbližu vezu. A oko 17. septembra, počinje nova priča vezana za ove teme, zahvaljujući početku serije pomračenja koja se dešava u vašoj prvoj ličnoj kući sebe i sedmoj kući partnerstva u naredne dvije godine. Ovo može biti vrlo emotivan trenutak koji bi mogao podstaknuti neočekivane pomake – što bi moglo biti apsolutno uzbudljivo ili strašno, ali u svakom slučaju, vjerujte da ovo pomračenje služi svrsi da vas pomjeri naprijed na vašem sudbinskom putu.

A komunikacijska planeta Merkur će biti u vašoj sedmoj kući partnerstva duže nego inače – od 25. jula do 12. avgusta, a zatim ponovo od 9. do 26. septembra – nudeći vam jasnu priliku za razmišljanje i izražavanje vaših želja i ciljeva uz partnera ili potencijalnog partnera.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum