Trenutno čitaš
Evo kojih 5 odjevnih kombinacija spakovati kada kreneš na putovanje

Evo kojih 5 odjevnih kombinacija spakovati kada kreneš na putovanje

Afrodita - Ljeto
Afrodita - Ljeto

Kada razmišljamo o pakovanju za putovanje, ponekad nas zaboli glava od brige šta ponijeti sa sobom, jer želimo opušten, udoban i ležeran stil, ali želimo i lijepo i elegantno izgledati, a ne želimo da nosimo gomile stvari koje će nam opteretiti kofere, a koje možda nećemo ni obući na putovanju.

Zato ti predlažemo nekoliko ključnih odjevnih kombinacija da budeš sigurna da ćeš moći to da iskombinuješ za sve prilike i da izgledaš lijepo, a da se osjećaš ugodno i ležerno!

instagram.com/annadzhenderson

Lagana jakna, mantil ili blejzer

Čak i ako idemo na lokaciju gdje mislimo da nam neće trebati jakna, uvijek treba da ponesemo neku laganu jaknu ili mantil, jer nikad se ne zna. To može biti lagani mantil ili blejzer ili jakna od teksasa ili umjetne kože, jer lako može poboljšati naš izgled ako idemo na večeru i trebam nešto za obući u šetnji, noći mogu biti hladne, čak i na moru. Idealan asesoar je torbica koja nosimo ispred sebe dijagonalno.

instagram.com/annadzhenderson

Patike koje idu uz sve

Sa sobom uvijek treba nostiti neutralne patike, koje možeš nositi na sebi kada kreneš na put, da ti ne zauzimaju mnogo mjesta u koferu. Kada ideš na neku turističku destinaciju koju ćeš dosta obilaziti za vrijeme svog putovanja ili odmora, stvarnost je da hodamo i po 15 000 koraka dnevno, a stopala bi doslovno bila uništena nakon samo jednog dana. Srećom, patike su glavna stvar koju nosiš na odmor. Nemoj ni pomišljati da hodaš tokom dana i večeri u sandalama ili japankama, namučićeš stopala, kičmu i noge.

instagram.com/annadzhenderson

Jednostavna pamučna uska haljina

Volimo haljine više nego bilo koji drugi odjevni predmet, jer kada obučemo haljinu već smo full obučene bez dodatnog traženja. Kada biramo haljine koje trenbamo spakovati neka to budu obične jednobojne haljine koje se ne gužvaju i koje ne zauzimaju mnogo mjesta u koferu. Jedna crna i jedna bijela haljina biće sasvim dodovljne za sve kombinacije, a uz to samo onda mijenjaš modne dodatke, obuću, torbe i nakit ili marame.

instagram.com/annadzhenderson

Udobne hlače poput donjeg dijela pidžame

Iako volimo svoje farmerke, ljeti se obično odlučujemo za lagane, udobne, tanke hlače jer se lako peru, suše, ugodne su na tijelu i ne zauzimaju mnogo mjesta u koferu. Prozračne pamučne, lanene ili kargo hlače su super opcija i za putovanje i turističke šetnje i odlazak na kafu u turističkom mjestu.

Pročitaj
Catrice

instagram.com/annadzhenderson

Majice bez rukava

Majice bez rukava zauzimaju najmanje mjesta u koferima, a idealne su za kombinacije su suknjama, šorcevima, hlačama, farmerkama. Ako ne želiš čisto casual ili sportski look, možeš nekom ogrlicom ili veikim naušnicama ili maramom da malo nadogradiš stil.

Izvor: whowhatwear.co.uk

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum