Trenutno čitaš
Evo kako glumica Jennifer Lawrence vježba da bude u top formi

Evo kako glumica Jennifer Lawrence vježba da bude u top formi

JENNIFER LAWRENCE

Jennifer Lawrence je priznala da sebi neće uskratiti ništa za čim žudi, ali zna da mora vježbati…

“Mrzim govoriti: Volim vježbati. Ali lijepo je biti u formi za film, jer oni zapravo sve rade za vas. Kažu vam evo tvog trenera. Ovo je ono što možeš jesti’. Ne držim dijetu. Vježbam! Ali ne držim dijetu. Ne možeš raditi kad si gladan?’, poručuje Jennifer Lawrence.

LACHLAN BAILEY

“Nisam baš striktna u svojoj prehrani: Ako želim komad pizze, pojedem komad pizze”, kaže slavna glumica. Ne radi se samo o dobrom izgledu, radi se o dobrom osjećaju u svim aspektima života.

LACHLAN BAILEY

Glumica blisko sarađuje s trenerom Daltonom Wongom, koji je napisao knjigu “The Feelgood Plan: Happier, Healthier & Slimmer in 15 Minutes a Day”. Između planova vježbanja, knjiga opisuje kako slušati potrebe svog tijela. Dobar fitness plan svakako bi trebao sadržavati wellness komponentu.

jennifer lawrence
LACHLAN BAILEY

Jennifer Lawrence je bila toliko oduševljena njegovim pristupom, da je čak napisala predgovor njegovoj knjizi. “Dalton je drugačiji od ostalih trenera, jer razumije šta moje tijelo treba – kako vježbati, kada se opustiti, kako uživati ​​u hrani. Tako sam sretna što je napisao knjigu sa tako divnom porukom”.

jennifer lawrence
LACHLAN BAILEY

Kada se Jennifer Lawrence priprema da bude u top formi za neku novu ulogu, sve je bilo bazirano na kardio vježbama:

Pročitaj
zendaya

  • Sprint
  • Vožnja biciklom
  • Strijeljaštvo
  • Penjanje po stijenama
  • Penjanje po drveću
jennifer lawrence
LACHLAN BAILEY

Zagrijava se 10 minuta prije 20 minuta vježbanja visokog intenziteta. Kad a se pripremala za ulogu bivše balerine u filmu “Red Sparrow”, prilagodila je svoju rutinu vježbanja sljedećim vježbama:

  • Pilates
  • Trening s utezima

Očito je da ne možemo izdržati intenzivan kardio trening sve vrijeme, pa će se Jennifer Lawrence, okrenuti jogi i odraditi disanje.

Za još više sadržaja zaprati nas na Instagramu i Facebooku.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum