Trenutno čitaš
TTA EVERLASTING simbol iskrenog ženskog prijateljstva i beskrajne ljubav

TTA EVERLASTING simbol iskrenog ženskog prijateljstva i beskrajne ljubav

TTA EVERLASTING
Afrodita - Ljeto
Afrodita - Ljeto

Još je Shakespeare rekao da je prijatelj onaj koji te poznaje kakav stvarno jesi, shvata šta si prošao, prihvata šta si postao i još uvijek ti dopušta da rasteš! Njegove riječi su i danas tačne kao i kada ih je podijelio sa nama.

Recept za žensko prijateljstvo veoma je jednostavan, ali i delikatan. To je onaj odnos koji nosi težinu i istinu stotinu izgovorenih riječi a zagrljaj ima ljekovitu snagu! Pričamo o najboljoj prijateljici, čija tiha i bezrezervna podrška i povjerenje slave moć vječne ljubavi!

A zašto delikatan? Jer je najvažnije u ovom receptu da obje strane ulože svoj trud i strpljenje kako bi prijateljstvo naraslo i postalo meko kao duša. Ali kada recept uspije, pred nama će se naći jedan iskren i dubok odnos u kojem se sa podjednakom pažnjom slave lijepi a prevazilaze teški trenuci.

TTA EVERLASTING
Avon

Inspirisan ovom moćnom vezom koju svaka žena dijeli sa svojom prijateljicom, Avon kompanija kojoj je u fokusu briga o ljepoti, zdravlju i osnaživanju žena – kreirala je novi miris u svojoj bogatoj parfemskoj kolekciji Today, Tomorow, Always EVERLASTING!

TTA EVERLASTING
Avon

Svjetski poznati stručnjaci iz Avon laboratorije stvorili su parfem čije nježne note dugujemo predivnoj aromi bademovog mlijeka i cvjeta i milionima svjetlucavih latica neroli cvijeta u toplom zagrljaju mošusa. Upakovan je u specijalno osmišljenu i dizajniranu pink bočicu.

Pošto je kompanija Avon uvijek tu da sa tobom proslavi svaki veseli dan ali i prebrodi sve one izazove koje život stavlja pred nas, 0,20 KM od svakog naručenog TTA EVERLASTING parfema, namijenjen je Fondu za borbu protiv raka dojke u Bosni i Hercegovini!

Pročitaj
top 5 ženskih parfema za ljeto

TTA EVERLASTING
Avon

TTA Everlasting dostupan je za naručivanje i putem aprilske Avon brošure po cijeni od 39,90 KM. Više saznaj na linku. 

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum