Trenutno čitaš
Cillian Murphy i Anne Hathaway predvode Versace Icons kampanju!

Cillian Murphy i Anne Hathaway predvode Versace Icons kampanju!

Versace Icons kampanja
Afrodita - Ljeto
Afrodita - Ljeto

Prije nekoliko sedmica najavljena je Versace Icons kampanja u kojoj je muški protagonista  Cillian Murphy, Oscarom nagrađen glumac za glavnu ulogu u filmu “Oppenheimer”. Pored njega u novoj kampanji pojavljuje se Anne Hathaway, takođe Oskarovka koja se već pojavljivala i drugim Versace kampanjama. 

Ova kampanja je proslava ličnog osnaživanja i stila. Sama kolekcija fokusirana je na posvećenost brenda kvalitetu, s pomno izrađenim komadima koji uravnotežuju Versace simbole poput otisaka Meduse i baroknog printa.

Od elegantno krojenih muških jakni s metalnim Medusa Biggie detaljima do ženstvenih haljina, svaki komad govori o osjećaju individualnosti i samoizražavanja. Uključivanje kože je središnja tema, uz reprogramirane komade teksasa koje obilježava metalna Medusa ’95.

“Kolekcija oživi kada vidim da je nosiš i tvoja magija se vidi u svakoj fotografiji. Veoma Versace”, napisala je Donatela o Anne na svom Instagramu profilu, dok za Cilliana navodi: “Odmah sam vidjela Versace muškarca u njemu. Snažno, direktno i kultno!”

Fotografije za Versace Icons kampanju potpisuje dvojac Mert & Marcus.

Za još više sadržaja zaprati nas na Instagramu i Facebooku.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum