Trenutno čitaš
Eva Longoria zna kako postići poslovni šik izgled

Eva Longoria zna kako postići poslovni šik izgled

Afrodita - Ljeto
Afrodita - Ljeto

Eva Longoria nam daje svu inspiraciju koja nam je potrebna za našu ljetnu poslovnu garderobu.

Glumica je podijelila objavu na Instagramu sa fotografijama njenog najnovijeg poslovno-šik ansambla: jednobojnog Barbie ružičastog kompleta. Komplet se sastojao od svilenkaste majice dugih rukava s lažnom rol kragnom i odgovarajućih krojenih pantalona s remenom. Nastavila je šemu boja sa salonkama u istoj nijansi.

Stilizovana od strane Maeve Reilly, Longoria je nosila živahan izgled na dan prepun sastanaka i događaja u Čikagu. Dok je bila u gradu, promovisala je svoj brend tekile, Casa Del Sol, na raznim lokacijama i prisustvovala projekciji svog novog filma, Flamin’ Hot (koji označava njen rediteljski debi).

Pročitaj

Glumica nikada ne razočara svojim sofisticiranim stilom. Prošle sedmice prisustvovala je premijeri biografske komedije-drame na Međunarodnom filmskom festivalu Latino u Los Angelesu 2023. Za tu priliku nosila je dramatičnu, poluprozirnu haljinu – košulju. Imala je duge rukave i visok prorez na jednoj strani.

Getty

A samo nekoliko dana ranije, pokazala je svoj šik stil u Cannesu, za godišnji filmski festival. Zvijezda je blistala u raznim izgledima, uključujući svjetlucavu srebrnu haljinu s izrezima.

ANDREAS RENTZ/L’ORÉAL PARIS

Još jedan put je klasičnu košulju učinila seksi, uparivši bijelu bluzu s maksi suknjom, sa zlatnim zakovicama.

GC Images

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum