Trenutno čitaš
Druga sezona regionalnog vokalnog kampa Escape

Druga sezona regionalnog vokalnog kampa Escape

escape kamp

Nakon izuzetno uspješnog prvog izdanja, Escape, jedini vokalni kamp u regionu, čiji je idejni tvorac Maja Manojlović, vokalni pedagog, kompozitor i izvođač sa dvadesetogodišnjim iskustvom, ove godine doživjeće i svoju drugu sezonu, od 18. do 22. septembra, u rizortu ,,Kumovi konaci”, nadomak Banjaluke.

Escape vokalni kamp svim ljubiteljima pjevanja, bez obzira na to da li se radi o početnicima ili već iskusnim vokalnim profesionalcima, nudi priliku da unaprijede svoju vokalnu tehniku i kreativni izraz, povećaju samopouzdanje te postanu bolji, sigurniji i zadovoljniji izvođači, a sve to kroz bogat program aktivnosti koji kombinuje pjevanje, songwriting, fitness za pjevače, ples, scenski pokret i mentorski rad sa regionalnim muzičkim zvijezdama.

escape kamp
Maja Manojlović

Okruženi prirodom, u predivnom ambijentu rizorta ,,Kumovi konaci”, koji nudi savršen spoj tradicije i modernog, polaznici ovogodišnjeg kampa imaće priliku da kroz petodnevni program sarađuju sa Majom Manojlović, nagrađivanim vokalnim pedagogom, Hristinom Vuković i Zoe Kida, poznatim kantautorkama iz Beograda, Anom Mazalicom, koreografom i nastavnikom klasičnog i modernog baleta, te Aleksandrom Stupar, fitness trenerom. Od ove godine, učesnik koji pokaže najveći progres tokom vokalnog kampa osvaja i nagradu – profesionalno video i audio snimanje cover pjesme po ličnom odabiru. Podršku Escape vokalnom kampu dala je apoteka BioMedic iz Banjaluke.

Pročitaj

Prijave za učešće otvorene su od 1. jula do 1. septembra, a broj mjesta je ograničen. Više informacija o samom kampu možete pronaći na linku kao i na zvaničnoj Instagram stranici Escape vokalnog kampa.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum