Trenutno čitaš
Emotivnim koncertom Marije Šerifović počeo ovogodišnji Banjaluka Fest!

Emotivnim koncertom Marije Šerifović počeo ovogodišnji Banjaluka Fest!

Ana Ivanović Natural Performance
Ana Ivanović Natural Performance

Emotivnim koncertom Marije Šerifović, jednog od najraskošnijih vokala regionalne muzičke scene počeo je ovogodišnji Banja Luka Fest, koji i ove godine izaziva ogromnu pažnju publike i regionalne javnosti. Kako bi uživali u Marijinom koncertu u Banjaluku su stigle i poznato TV lice i književnica Vesna Dedić, ali i svjetski top model Danijela Dimitrovska.

Marija je na samom početku večeri pozdravila publiku i poželjela im veče za pamćenje, a zatim publici predstavila pjesme u okviru svog koncertnog programa “Druga strana ploče”, ovoga puta u pratnji simfonijskog orkestra.

Kako koncertni program “Druga strana ploče” podrazumijeva i obrade čuvenih hitova, publika u Banjaluci je prvi put mogla da čuje Mariju kako pjeva svjetske hitove poput  “Shallow”, “Je t’aime”, “Shape of my heart” I mnogih drugih.

Emocije su se nizale, od balada koje su raznježile publiku, pa do bržih obrada koje su publiku rasplesale i podigle na noge. Marija je ipak publici poklonila i neke od svojih najvećih hitova, a interakcijom sa više od 3000 posjetilaca na banjalučkom Kastelu ponovo je pokazala zašto je upravo ona jedno od omiljenih muzičkih imena regiona.

Svi koji su bili na koncertima Marije Šerifović znaju da ona nikada ne izlazi na bis, ali energija i atmosfera publike su promijenili tu činjenicu.  Marija je sinoć završila svoj fantastičan nastup uz dobro poznatu Čolinu pjesmu “Ti možes sve”.

Na scenu Banjaluka Fest-a je stigla hodajući crvenim tepihom u stilu holivudskih zvijezda i šou programa kakve smo imali prilike da gledamo u izvedbi najvećih svjetskih produkcija.

Pročitaj

Ovakvim otvaranjem festivala, Banja Luka Fest je pokazao zašto se smatra za jedan od najboljih festivala na našim prostorima, a nakon koncerta Marije Šerifović, publika će u naredne tri večeri slušati koncerte: svjetske zvijezde world muzike Jasmin Levi, svjetski popularnog violoniste Nemanje Radulovića i sastava “Double sens”, a za veliko zatvaranje u subotu planiran je koncertni program “Veče za ljubav”, jedinstveni zajednički nastup Nine Badrić i Petra Graše, koji su osim izvođenja svog novog dueta “Nemoj”; spremili još mnogo iznenađenja za publiku u Banjaluci.

“Mjesto dobrih susreta” slogan je Banja Luka Festa koji već tri godine uspješno održava najviši nivo u organizaciji manifestacije, koja pomjera granice i donosi jedistveni užitak publici koja u ovaj grad stiže početkom svakog jula kako bi uživala u vrhunskim koncertima i prefinjenoj festivalskoj atmosferi.

Vidimo se ponovo večeras na Banjaluka Fest-u!

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum