Trenutno čitaš
Druga sezona švedske krimiserije “Hotel na plaži” stigla je na Pickbox NOW

Druga sezona švedske krimiserije “Hotel na plaži” stigla je na Pickbox NOW

Banja Luka Fest - Bijelo dugme
Banja Luka Fest - Bijelo dugme

Nova sezona švedske krimi sapunice Hotel na plaži (The Beach Hotel) stigla je na Pickbox NOW. Druga sezona još je jača i intenzivnija, dok suparničke porodice nailaze na nove prepreke, otkrivajući šokantne tajne, zamršena ubistva i zabranjenu romansu.

ŠTO NAS ČEKA U DRUGOJ SEZONI?

Zanimljiva nordijska serija krenula je proslavom 60. rođendana. Werner Gyllenmark organizuje rođendansku zabavu u svom hotelu na plaži i poziva svoju porodicu, zaposlenike, pa čak i svog najvećeg neprijatelja Egila Gripa. Ali događaj iznenada završava nesrećom koja šokira cijeli grad – i polako, ali sigurno, eksplozivne tajne izlaze na površinu dok neki ljudi čine sve da ih skriju.

Foto: Pickbox

U drugoj sezoni ove fantastične krimiserije uronićemo dublje u uzbudljivu misteriju ubistva iz prve sezone, dok se oba hotela suočavaju s teškim finansijskim uslovima. Otkriće još jednog tijela pojačava napetost među svima koji su uključeni. U potrazi za odgovorima, pojavljuju se skrivene informacije o hotelima kojima su osnivači Werner Gyllenmark i Egil Grip pokušali zakopati. Jesu li ubojstva mogla biti povezana s prošlim poslovnim saradnicima?

Ova švedska serija dolazi od kreatorke Camille Läckberg, švedske spisateljke koju nazivaju “Kraljicom zločina” i “Rock-zvijezdom nordijskog noira”. Autorka je mnogih bestselera prodanih u više od 30 miliona primjeraka, prevedene na više od 40 jezika u 60 zemalja. Njene knjige, a sada i serije, imaju brojne fanove širom svijeta, koji uživaju u misteriji, rivalstvu, prijetnjama smrću, borbama za vlast i zabranjenim ljubavima.

Pročitaj

Foto: Pickbox

Miješajući žanrove krimića i sapunice, Camilla Läckbere ističe kako je sapunica nevjerojatan žanr i nešto u što se gledaoci mogu zaista udubiti.“Ali kao što svi obožavaoci sapunica znaju, često se nešto drugo krije ispod prekrasne idile.”

Fantastičnu novu sezonu švedske serije Hotel na plaži (The Beach Hotel) prepunu intriga i misterija gledaj samo na Pickbox NOW.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum