Trenutno čitaš
Dobra vijest za sve ljubitelje istorijske drame Downton Abbey

Dobra vijest za sve ljubitelje istorijske drame Downton Abbey

Downton Abbey

Treći film Downton Abbey je definitivno potvrđen, a objavljena je i kompletna glumačka postava (uključujući novajlije). Focus Features i Carnival Films objavili su video na kojem se ponovo okuplja glumačka postava i najavljuje treći film, čiji je naslov još uvijek u tajnosti.

Dominic West (The Crown) će ponoviti svoju ulogu Guya Dextera iz filma Downton Abbey: A New Era iz 2022. godine, dok će Paul Giamatti ponoviti svoju ulogu brata Core Grantham Harolda Levinsona iz TV serije.

Što se tiče nove glumačke ekipe tu su Joely Richardson, Alessandro Nivola, Simon Russell Beale i Arty Froushan.

Reditelj Simon Curtis vraća se da režira treći film po scenariju tvorca  serije Juliana Fellowesa.

Među standardnim glumcima su Hugh Bonneville, Elizabeth McGovern, Michelle Dockery, Laura Carmichael, Jim Carter, Phyllis Logan, Robert James-Collier, Joanne Froggatt, Allen Leech, Penelope Wilton, Lesley Nicol, Michael Fox, Raquel Cassidy, Brendan Doyle, Kevin , Harry Hadden-Paton, Sophie McShera i Douglas Reith.

Pročitaj
pickbox

Pored dva igrana filma, jednog 2019. i drugog 2022. godine, Downton Abbey serija se prikazivala šest sezona od 2010. do 2016. na PBS-u.

Izvještaji sugerišu da će treći film početi s produkcijom ovog ljeta. Vjerovatno će se treći film nastaviti negdje nakon vremena gdje je film A New Era stao u kasnim 1920-im.

Za još više sadržaja zaprati nas na Instagramu i Facebooku.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum