Trenutno čitaš
Donosimo ti novu dozu dobrog zvuka!

Donosimo ti novu dozu dobrog zvuka!

nova muzika

Vrijeme je za novu dozu dobrog zvuka. Nova muzika je tu, i puni nam baterije za predstojeću sedmicu. Poslušaj i odaberi pjesme za svoju playlistu. 

SAWEETIE – Richtivities

Novi ultimativan hit objavila je Saweetie. Najperspektivnija američka reperka je snimila „Richtivities“ odličnu uptempo pjesmu sa njenim prepoznatljivim izrazom i upečatljivim nastupom.

SELIN – Can You Understand Me

Selin komponuje i objavljuje singlove na relaciji Turska – Velika Britanija. Nova pjesma „Can You Ubndestrand Me“ govori onim trenucima kada šira objašnjenja nisu potreban i kada se sa malo riječi kaže dovoljno.

JOEL CORRY x PAJANE x SIDNEY SAMSON – Riverside

Tech-house temu „Riverside MF“ su osvježili britanska DJ zvezda Joel Corry i njegov holandski kolega Sidney Samson, inspirisani dens zvukom devedesetih i ranih dvijehiljaditih.

GARY CLARK JR. feat. KEYON HARROLD – Alone Together

Fantastični bluz, rok, R&B kantautor Garry Clark Jr. je objavio novi album „JPG RAW“. U singlu „Alone Together“ Garyju se pridružio uvaženi džez trubač i pjevač Keyon Harrold.

VICTORIA – Paradox

Victoria objavljuje svoj potpuno novi singl „Paradox“ i njime započinje novu fazu u svom stvaralaštvu. „Važno je pronaći sreću u malim stvarima oko nas. Moramo cijeniti i prihvatiti sebe onakvim kakvi jesmo, bez obzira koliko to može biti teško,” izjavila je Victoria.

ROD STEWART with JOOLS HOLLAND – Swing Fever (album)

Pjesmom „Almost Like Being In Love“, Rod Stewart i Jools Holland su iznenađujuće zainteresovali širu javnost i to za muziku koja nije trenutno u trendu. Ispostavilo se da za klasike uvijek ima interesovanja što album „Swing Fever“ potvrđuje.

NLE CHOPPA – Shotta Flow 7

Pročitaj

U okviru serije remiksa NLE Choppa objavljue „Shotta Flow 7“ sa osamnaestogodišnjim bruklinskim reperom/treperom Lil Mabu. Ovim izdanjima Choppa potvrđuje reputaciju jednog od najboljih repera današnjice.

ROBIN SCHULZ & KOPPY – Crazy

Robin Schulz nastavlja sa razvojem projekta, svog alter ega Koppy. Ovo je njegovo viđenje legendarnog hita „Crazy“ Gnarlesa Barkleya. Robin je pjesmu testirao kao završnu tokom ljetnjih nastupa na Ibici na opšte oduševljenje fanova.

TIMMY TRUMPET x CAPTAIN CURTIS – Just A Kid

Australijski  DJ, producent, autor i instrumentalista Timmy Trumpet obnovio je saradnju sa producentom Captain Curtisom. Rezultat je ova verzija hita benda Simple Plan. „Just A Kid“ u remiksu ima zarazan stadionski EDM huk.

ASHNIKKO – You Make Me Sick! (Dora Jar Remix)

Miljenica američke alternativne scene Dora Jar predstavlja svoje viđenje jednog od singlova Ashnikko. U ovoj verziji pjesme „You Make Me Sick!“ nastupaju obje u bitno drugačijem muzičkom ambijentu.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum