Trenutno čitaš
Donosimo novu muziku i ove sedmice

Donosimo novu muziku i ove sedmice

nova muzika

Nova muzika donosi sjajne preporuke novih singlova, koji će uskoro postati nezaobilazni na radijskim listama. Oni bolje kotirani će sigurno postati ili su već postali viralni na društvenim mrežama. Spremi se za novu dozu svježeg zvuka, koji predstavljamo u saradnji sa Mascom Records. 

YANDEL x SAIKO – Caserio

U energičnom singlu „Caserio“ Yandel i Saiko, spajajući muzičko iskustvo i upečatljiv  vokal, isporučuju potencijalan hit sezone. „Caserio“ je referenca na naziv kompleksa „javnih stanova“ u slengu, koje karakteriše snažan osjećaj zajedništva.

AYA NAKAMURA feat. AYA STARR – Hypé

Francuskinja afričkog porijekla Aya Nakamura predstavlja zavodljivu afropop temu „Hypé“. Singl je snimila sa nigerijskom super zvijezdom Aya Starr.

ALICIA CRETI – Bleeding Me Dry (Bleeding Me Dray)

Alicia Creti je mlada i izuzetno talentovana R&B pjevačica. U okviru serijala „A Colors Show“ otpjevala je nekoliko pjesama akustično. Sve je objavljeno kao zaseban EP. Pjesma „Bleeding Me Dray“ zvuči impresivno.

THE BLACK KEYS – This Is Nowhere

Kombinujući alternativni rok, bluz i fank dvojac The Black Keyes je došao da specifičnog zvuka na budućem albumu „Ohio Players“. Singl „This Is Nowhere“ je poslednji koji najavljuje izlazak navedenog, inače dvanaestog studijskog izdanja, za The Black Keyes.

Pročitaj
Pickbox

TONES AND I – Dreaming (Acoustic)

Kao i do sada Tones And I svaku novu pjesmu objavljuje i u akaustičnoj verziji. Tones je jedna globalno priznatih pop pjevačica sa zadivljujućom karijerom u rodnoj Australiji. Autorka je prije nekoliko godina osvojila svijet singlom „Dance The Monkey“.

YVESS V – Speed of Light

Belgijski DJ i producent Yvess V se oglasio novim singlom „Speed Of Light“. Jedan od ekskluzivaca dance izdavačke kuće Spinnin’ Records predstavlja još jedan feel-good EDM hit.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum