Trenutno čitaš
Donosimo HBO preporuke za mart mjesec

Donosimo HBO preporuke za mart mjesec

L'Occitane
L'Occitane

Mart počinje sa dobrim sadržajem filmova i serija! HBO nam donosi mnoštvo novih epizoda, sezona i filmova. Odabrali smo za tebe najzanimljivije novitete za predstojeći mjesec. 

PREMIJERA NOVE SEZONE SERIJE – PERRY MASON II

U Los Angeles-u 1930-ih slavni oadvokat Perry Mason (Matthew Rhys) proučava stvarnu prirodu krivice dok se bavi svojim posljednjim slučajem.

Premijera je 7. marta.

Foto: HBO

PREMIJERA NOVE SEZONE SERIJE – NASLEĐE IV

Sve se više bliži prodaja medijskog konglomerata Waystar Royco tehnološkom vizionaru Lukasu Matssonu. Izgledi za ovu seizmičku prodaju izazivaju egzistencijalnu tjeskobu i porodične razmirice među Royevima.

Premijera je 7. marta.

PREMIJERA NOVE SERIJE – UBISTVA U THREE PINES-U

Nakon istraživanja niza ubistava u Three Pines-u, naizgled idiličnom selu u Eastern Townshipsu, glavni inspektor Armand Gamache otkriva dugo zakopane tajne i mora se suočiti s vlastitim duhovima.

Premijera je 7. marta.

Foto: HBO

PREMIJERA NOVE DOKUMENTARNE SERIJE – GLAVNI OSUMNJIČENIK: SLUČAJ MADELEINE MCCANN

U maju 2007. trogodišnja Madeleine McCann nestala je iz ljetovališta u Portugalu. Sada njemačka policija vjeruje da zna ko je odgovoran za zločin. Intervjui s istraživačkim novinarima istražuju novog osumnjičenika.

Premijera je 9. marta.

PREMIJERA NOVIH EPIZODA HBO SERIJE – THE LAST OF US

Dvadeset godina nakon uništenja savremene civilizacije, Joel (Pedro Pascal) mora prošvercati Ellie (Bella Ramsey) iz represivne karantine. Taj mali zadatak ubrzo postaje brutalno putovanje jer oboje moraju proći kroz SAD i zavisiti jedno od drugoga kako bi preživjeli.

Prikazuje se ponedjeljkom.

Foto: HBO

PREMIJERA NOVIH EPIZODA SERIJE – MIROTVORAC

Nastavak priče o liku kojeg John Cena ponovno glumi nakon Gunnovog filma “Odred otpisanih” iz 2021. – uvjerljivo tašti čovjek koji vjeruje u mir po svaku cijenu, bez obzira koliko ljudi mora ubiti da bi ga postigao.

Prikazuje se ponedjeljkom.

MAHALIA

Biografski film o legendarnoj divi bluesa, jednoj od najuticajnijih glasova američkog pokreta za građanska prava.

Pročitaj

Premijera 9. marta.

Foto: PAFF

ANATOLSKI LEOPARD

U najstarijem zoološkom vrtu u Turskoj, usamljeni upravnik i zapostavljena službenica stvaraju nevjerojatnu vezu: skrivaju smrt najstarijeg stanovnika zoološkog vrta, anatolskog leoparda i lažiraju njegov bijeg kako bi zaustavili proces privatizacije.

Premijera 4. marta.

PREMIJERA NOVE SEZONE SERIJE – LJUBAV JE LJUBAV: GENERACIJA Q III

Ova žestoka grupa prijateljica i ljubavnica sve zadržava u porodici. Možda je ovo vrijeme da nađu pravu osobu. Ili onu pravu u ovom trenutku. U svakom slučaju, uživaju jedino kako znaju, iskreno i samopouzdano.

Premijera 22. marta.

Foto: HBO

ČUDESNO DIJETE

Mario i Lino, dva nerazdvojna prijatelja, vode monoton život u sunčanom Napulju sve dok se ne dogodi nezamislivo – otvore se vrata u novi svijet koji će ih odvesti različitim stazama, riskirajući sve, čak i ono najvažnije što imaju: svoje prijateljstvo.

Premijera 25. marta.

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum