Trenutno čitaš
Idealan poslovni look inspirisan nepogrešivim modnim kombinacijama Amal Clooney

Idealan poslovni look inspirisan nepogrešivim modnim kombinacijama Amal Clooney

L'Occitane
L'Occitane

Želiš poslovni izgled, ali istovremeno želiš i da budeš obučena u skladu sa modnim trendovima, lijepo, elegantno i udobno. Koliko puta si stajala ispred ogledala nalazeći se u velikoj dilemi – šta obući? Pogledaj nepogrešiva modna izdanja Amal Clooney koja na jednostavan, ali opet elegantan i bezvremenski način kombinuje svoj poslovni look. 

Pronađi kreativnost u konzervativnosti

Naizgled tradicionalne haljine koje nosi Amal Clooney su zapravo zabavne i ne možemo osporiti njihovu klasičnost. Profesionalna srednja dužina njenih haljina ima smisla za njen lični stil i posao kojim se bavi. Amal njeguje ženstvenost i eleganciju čak i formalnim situacijama. Svako modno izdanje Amal u jednostavnoj, klasičnoj haljini je dokaz da takav stil nije nužno dosadan.

Uloži u par praktičnih, ali svestranih crnih pantalona

Amal je dokazala da su crne pantalone bezvremenski komad koji svi trebamo imati u ormaru i da se mogu nositi na posao, uz, naravno, nenametljive modne detalje koji će cjelokupnom odmjerenom modnom izdanju dodati i notu ženstvenosti, sklada i elegancije.

Pročitaj

Prigrli old school – pencil suknje

Ako ne preferiraš pantalone, tu su neprolazne pencil suknje koje lijepa Amal često bira kao osnovni odjevni komad svojih elegantnih kombinacija. Ove suknje vizualno izdužuju figuru, a s obzirom na to da su sašivene od čvrstih materijala kako bi se očuvala forma, donekle je i oblikuju. Amal obavezno uz pencil suknje kombinuje visoke potpetice što sve zajedno ostavlja neponovljiv elegantan utisak.

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum