Trenutno čitaš
Dočekaj Novu godinu uz inspirativne filmove na Pickbox NOW

Dočekaj Novu godinu uz inspirativne filmove na Pickbox NOW

Za sve koji odluče 2023. godinu dočekati u mirnom okruženju toplog doma, ali i oporaviti se od slavlja idućeg dana, streaming-servis Pickbox NOW ima pregršt zanimljivih, zabavnih i inspirativnih filmova. Teme su ljubav, strast, zajedništvo i ostvarenje životnih snova! Uživaj u praznicima uz kvalitetne filmove! 

Pickbox NOW

LEDENJAK / GLACIER (2021.)

Okarakterisan kao naučno fantastična drama, švedski film Glacier vrti se oko dvije osobe, koje su zaglavile u karantinu u hotelu tokom smrtonosne pandemije. Fizički kontakt znači smrt, potrebna je potpuna izolacija. Ipak, u ljudskoj prirodi je da traži zajedništvo. Šta se dogodi kada moraš da biraš između ljubavi i života?

VIŠESTRUKI SARKAZMI / MULTIPLE SARCASMS (2010.)

Gabriel Richmond je porodični čovjek sa vrlo dobro plaćenim poslom. U posljednje vrijeme, međutim, uporno izbjegava svoje obaveze, kako kod kuće tako i na poslu. Tokom introspekcije Gabriel odluči napisati pozorišnu predstavu o svom životu i životu svoje porodice. Cilj mu je da bude što je moguće iskreniji, a proces se pokaže terapeutskim, jer usput razmišlja o svojim životnim odlukama i razmatra kako bi živio život da ga može ponoviti. U trenutku kada Gabrielova predstava napokon počinje poprimati konkretan oblik, život mu se počne raspadati.

Pickbox NOW

NIOTKUDA / FROM NOWHERE (2016.)

Američki dramski film From Nowhere vrti se oko trojice srednjoškolca kojima prijeti deportacija. Sva trojica primljena su u SAD sa punom dokumentacijom, što znači da je sve trebalo biti u redu što se tiče imigracije. Nažalost, iz niza razloga moraju sucu dokazati da ne bi trebali biti deportovani. Sva  tri učenika su vrlo talentovana i nadarena i SAD ih ne bi trebali izgubiti. Imaju vještog advokata koji radi bez naknade, ali za svakoga od njih ovo će biti teška borba.

Pickbox NOW

SLATKICE / SUGAR! (2016.)

Pročitaj
emmy

Ovaj američki muzički film vrti se oko Leslie koju glumi fantastična Alice Ripley, dobitnica nagrade Tony. Leslie je domaćica i profesorica klavira, koja ima više od 50 godina, te odlučuje da prati svoj životni san da postane rock and roll pjevačica. Njena odluka nimalo ne veseli njenog supruga političara i kćerku, koja se sprema da krene na faks.

Pickbox NOW

SVJETIONIČAR / THE LIGHTKEEPERS (2009.)

Smješten u 1912. godinu na Cape Cod, ovaj neobični film prati svjetioničara Setha (Richard Dreyfuss) koji se odrekao bilo kakvog odnosa sa ženama. Planove mu pomrse dvije zgodne dame, koje se preko ljeta dosele u obližnju kolibu. Nostalgično i romantično!

Provedi ugodnu novogodišnju veče uz odlične filmove, a Pickbox NOW ti želi srećnu Novu godinu!

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum