Trenutno čitaš
Dobre vijesti za obožavaoce serije Emily in Paris!

Dobre vijesti za obožavaoce serije Emily in Paris!

Dobre vijesti za obožavaoce serije Emily in Paris: izgleda da će boravak Emily Cooper (Lily Collins) u Gradu ljubavi biti mnogo duži nego što smo očekivali! Serija, za koju se pokazalo da je jedna od Netflixovih serija o kojima se najviše priča, obnovljena je i za treću i za četvrtu sezonu, navodi streamer. Zato se pripremite za još pariških avantura sa Emily i prijateljima, jer vas čeka još mnogo toga!

Netflix

Hit serija je za svoju prvu sezonu zaradila nominacije za Emmy i Zlatni globus, a obožavatelje je ostavila da žele više od serije nakon velike drame u drugoj sezoni. I uprkos tome što je Emily in Paris dobila i loše kritike, gledanost serije i interes publike su očigledno bili dovoljni da osiguraju budućnost za još dvije sezone. Sada ostaje jedino pitanje kako će se priča serije nastaviti sljedeće sezone?

Kraj druge sezone ostavio je Emily neke velike odluke koje treba donijeti o svojoj budućnosti – uključujući i to da li će ostati u Parizu ili se vratiti kući u Čikago. Osim njene sudbine na poslu, obožavatelji su željni da vide koga će Emily izabrati da bude njena nova ljubav — Alfie (Lucien Laviscount) ili Gabriel (Lucas Bravo).

Druga sezona je odmah debitovala na prvom mjestu Netflixove Top 10 liste u više od 90 zemalja, sa procijenjenih 107,6 miliona gledalaca za manje od nedelju dana.

Lili je na Instagramu proslavila tu vijest u majici Emily in Paris. „Ne mogu da kažem da li bi Emily voljela ili mrzila ovu odjeću za najavu, ali bi vrištala u svakom slučaju“, našalila se glumica u opisu. “Zaista vas sve volim, hvala vam puno na nevjerovatnoj podršci. Ne mogu dočekati. Merci Beaucoup!!…”

Pročitaj
The white lotus

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum