Trenutno čitaš
Dašak magije u Cinestar kinima u BiH proteklog vikenda

Dašak magije u Cinestar kinima u BiH proteklog vikenda

Treći nastavak “Čudesnih zvijeri” donosi avanture dobro poznatih likova u borbi protiv zlog čarobnjaka, a osim filmske poslastice, najsretnije obožavaoce filma dočekali su pokloni partnera i dobra zabava.

Proteklog vikenda, od 8. do 10. aprila 2022. godine, sve obožavaoce filma „Čudesne zvijeri: Dumbledoreove tajne“ dočekalo je pravo magično iskustvo, jer je u svim CineStar kinima širom BiH, održan Vikend magije, a oni najsretniji posjetioci događaja, dobili su fantastičan tematski poklon u od strane partnera pretpremijere.

Dašak magije u Cinestar kinima

Prava čarolija desila se u CineStar kinima u Sarajevu i Banjaluci, kada su se posjetioci koji su došli na pretpremijeru, fotografisali u čarobnjačkim kostimima i probali kolačiće i koktele u duhu filma.

Čarobnjački svijet ispisan perom poznate britanske književnice J.K. Rowling, zaluđuje obožavaoce već više od dvije decenije. Beskrajna mašta J.K. Rowling, pobrinula se da obožavaoci ne ostanu zakinuti za nove avanture i dogodovštine iz svijeta magije. Riječ je, svakako, o spin off-u Čudesne zvijeri, čiji je treći nastavak, u režiji Davida Yatesa, pretpremijerno prikazan proteklog vikenda u CineStar kinima u BiH, a kako bi magija zaista proradila, film se prikazuje u najprestižnijim kino formatima sa specijalnim efektima uključujući 4DX.

Dašak magije u Cinestar kinima

Pročitaj

„Čudesne zvijeri: Dumbledoreove tajne“ studija Warner Bros Pictures, u distribuciji Blitz filma, donosi nove avanture, a kako i sam naslov govori, gledaoci imaju priliku da saznaju do sada nepoznate detalje iz života Albusa Dumbledora, kojeg smo u romanima i filmovima o Harryju Potteru upoznali kao direktora Škole za vještičarenje i čarobnjaštvo u Hogwartsu. U novom nastavku pratimo mladog profesora Dumbledora (Jude Law), svjesnog zlih namjera mračnog čarobnjaka Gellerta Grindelwalda (Mads Mikkelsen), koji se sprema pokoriti čarobnjački, ali i svijeta „normalaca“. Međutim, ovaj nastavak, donosi nam i uvid u intrigantnu prošlost omiljenog i pomalo luckastog profesora Dumbledora, kao i njegovu poveznicu s Grindelwaldom.

Dašak magije u Cinestar kinima

Ukoliko još niste pogledali film „Čudesne zvijeri: Dumbledoreove tajne“ požurite po svoju kino ulaznicu. Više informacija dostupno je na linku.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum