Trenutno čitaš
Dakota Johnson pokazala kako nositi denim outfit

Dakota Johnson pokazala kako nositi denim outfit

L'Occitane
L'Occitane

Dakota Johnson upravo je podigla “denim on denim” trend na potpuno novi nivo. Glumica je stigla na otvaranje Sundance Film Festivala obučena od glave do pete u denim.

Njen komplet Magda Butrym uključivao je denim korzet sa dekolteom, denim mantil s dvostrukim kopčanjem i denim hlače visokog struka široke siluete.

Getty / Vivien Killilea

Johnson je obogatila kombinaciju s jednostavnim zlatnim i dijamantskim privjeskom Jessice McCormack, kao i crnim štiklama, čiji šiljasti vrh je virio ispod ruba njenih hlača. Zlato u njenom nakitu je zapravo odgovaralo dugmadima u obliku ruže na njenom kaputu.

Getty / Vivien Killilea

Denim on denim je trend koji se tipično povezuje s 80-ima, iako se proširio sve do 1990-ih i ranih 2000-ih, a ikone pop kulture poput Britney Spears i Justina Timberlakea doprinijele su njegovoj polarizirajućoj reputaciji. Međutim, potpuni teksas izgled se prvobitno smatrao pomalo punk-rockom, a zagovarale su ga legende poput Debbie Harry, Elvis.

Pročitaj

Getty / Vivien Killilea

Sada se čini da je dvostruki (ili u ovom slučaju trostruki) teksas u svojoj eri iskupljenja, a Megan Fox je nedavno nosila korzet od džinsa.

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum