Trenutno čitaš
Charlize Theron se ne boji starenja

Charlize Theron se ne boji starenja

Ana Ivanović Natural Performance
Ana Ivanović Natural Performance

Oscarom nagrađena glumica, koja je 7. avgusta napunila 48 godina, za magazin Allure iznijela je svoje poglede na starenje i kako prihvata promjene u svom izgledu.

„Moje lice se mijenja, i volim što se moje lice mijenja i stari“, rekla je Charlize Theron. Ali ljudi misle da sam išla na zatezanje lica. Theron je takođe rekla da je “uvijek imala problema” s dvostrukim standardima kada je u pitanju razgovor o starenju.

STEPHANE CARDINALE – CORBIS/CORBIS VIA GETTY IMAGES

„Prezirem taj koncept i želim da se borim protiv njega“, rekla je, dodajući, „ali takođe mislim da žene žele da stare na način koji im odgovara. Mislim da trebamo biti malo više empatičniji prema tome kako svi prolazimo kroz naše putovanje.”

Glumica nije jedina poznata ličnost koja prihvata proces starenja, ali takođe poziva na dvostruke standarde.

celebmafia.com

Gwyneth Paltrow, 50, govorila je prošlog mjeseca za britanski Vogue o stvarnosti žena koje su strože kritikovane od muškaraca zbog starenja. “Mislim da je to problem kulture. Nije naš!” ona je rekla. “Kao žene, želimo da budemo zdrave, želimo da starimo. Ova ideja da bi trebalo da budemo zamrznuti u vremenu je tako čudna.”

Pročitaj

„Obožavam kada čujem nekoga poput Andie MacDowell, sa svojim prelijepim sijedim loknama, kako priča o prihvatanju starenja i razlici između načina na koji se ponašamo prema George Clooney-u u poređenju sa onim kako se doživljava većina žena“, nastavila je ona.

 

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum