Trenutno čitaš
Celebrity outfiti koje želimo rekreirati ovog proljeća

Celebrity outfiti koje želimo rekreirati ovog proljeća

Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Proljeće je tako blizu da praktično možemo osjetiti miris cvijeća. I dok volimo zimi da se umotamo i nabacimo svoje omiljene šalove i tople kapute, postoji nešto neobjašnjivo uzbudljivo u tome da možemo ponovo da skinemo te slojeve kada dođe proljeće. 

Sa smjenom godišnjih doba, potrebna nam je i inspiracija za nove proljetne outfite. Srećom, brojne poznate ličnosti već izlaze u sezonski primjerenim proljetnim ansamblima, a one koje se nalaze u sunčanijim dijelovima svijeta već su izloženi toplijem vremenu.

Od Alexe Chung do Emily Ratajkowski, očigledno je da nova sezona ohrabruje neke da eksperimentišu sa svjetlijim paletama boja i teksturama, unoseći malo zabave u modu. Nasuprot tome, neke od njih se  odlučuju se za neutralne tonove i pouzdane osnovne elemente garderobe.

Gotham/GC Images

Ako ti je dosta nošenja farmerki i helanki, prihvati popularnost suknje koja će vladati ovog proljeća. Ove sezone, trend se dijeli u dva ekstrema; maxi i mikro mini. Hailey Bieber? Ona trenutno favorizuje ovo drugo.

@ROSIEHW

Dosadile su ti štrample ispod haljine? Rosie Huntington-Whiteley je pronašla savršen način da to olakša – dodajući par čizama do koljena.

Gotham/GC Images

Emily Ratajkowski je majstor u sklapanju outfita inspiriranih Y2K. Slijedi njen primjer tako što ćeš upariti neke profinjene kargo pantalone sa gornjim dijelom i kožnom jaknom u boji.

@TESSAMAETHOMPSON

Suknja ili kratke hlače u kompletu sa blejzerom su u modi za proljeće. Inspiriši se kombinacijom Tesse Thompson i zaštiti se od vremenskih nepogoda s parom trendi čizama preko koljena.

@JASTOOKES

Jasmin Tookes dokazuje da se sjajan proljetni stil može postići odličnim mantilom– samo dodaj kombinezon i čizme do koljena.

Raymond Hall/GC Images

Monohromatsko oblačenje – odjeća od glave do pete u jednoj boji – brz je trik da izgledaš uglađeno, na primjer kao Ashley Graham.

Gotham/GC Images

Street style Katie Holmes postaje sve prepoznatljiviji sa svakim viđenjem. Sada se sprema za proljeće tako što je svoju gustu pleteninu zamijenila za fluidno odijelo.

Pročitaj

Robert Kamau/GC Images

Farmerke i blejzer su naša omiljena kombinacija. Možda zvuči jednostavno, ali Zendaya dokazuje da je ovo uparivanje sve samo ne dosadno. Obrati pažnju na to kako je zakopčala košulju.

NDZ/Star Max/GC Images

Očekuj da ćeš vidjeti puno ove nijanse zelene ovog proljeća. Naravno, Alexa Chung već koristi ovaj trend na svoj jedinstven način; zelena svilena haljina s crnim kožnim mantilom i čizmama.

Gotham/GC Images

Hlače veoma širokih nogavica i dalje su jako popularne za proljeće 2023., a Dakota Johnson je pronašla siguran način da ih nosi; sa kardigan kompletom.

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum