Trenutno čitaš
Pripremi se za kosmičko resetovanje: Stiže nam mlad mjesec u Ovnu!

Pripremi se za kosmičko resetovanje: Stiže nam mlad mjesec u Ovnu!

Mladi mjeseci su kosmička resetovanja astrološkog svijeta – daju nam novi početak svakog mjeseca, omogućavajući nam da očistimo svoj život od svega što nam više ne služi. 21. marta doživjećemo ove vibracije sa veličanstvenim mladim mjesecom u Ovnu, signalizirajući vrijeme mogućnosti i nade za budućnost.

Ovaj mladi mjesec se dešava samo jedan dan nakon što sunce uđe u znak Ovna i lansira početak proljeća. Ne samo da to znači da cvijeće cvjeta i dani se produžuju, već to takođe znači da svi okrećemo stranicu i prihvatamo novi astrološki kalendar.

Pinterest

To čini ovaj mladi mjesec nevjerovatno posebnim. Ne samo da postoji nekoliko numeroloških koincidencija koje okružuju ovaj mladi mjesec i doprinose njegovoj sudbonosnosti, već to takođe predstavlja promjenu u našoj društvenoj i duhovnoj energiji. Ako ste se osjećali dodatno pospano dok sunce završava svoju turneju kroz sanjive i božanstvene Ribe, sada je vrijeme da se probudite i osjetite miris kafe. Stigao je mlad mjesec u Ovnu i ponovo pokreće vaš sistem i novo poglavlje u vašem životu.

Zaboravite ono što se dogodilo juče, jer budućnost je vaša da je kreirate! A budući da ovaj mladi mjesec izlazi u Ovnu – prvom znaku zodijaka – možete očekivati da će ovaj mlad mjesec otkriti naznake o tome šta bi budućnost mogla donijeti. Na kraju krajeva, šta god sada započnete manifestovaće se tokom narednih šest meseci, završavajući punim mesecom u Ovnu, koji se dešava 29. septembra.

Biće dva mlada mjeseca u Ovnu ovog mjeseca, što znači da ćemo dobiti duplu dozu one preduzetničke energije Ovna. Ovo je divno vrijeme da se uključite u ono što vas ispunjava, kao i ono što vas čini da se osjećate puni nade i uzbuđenja za budućnost. Dok većina mladih mjeseca može biti period u kojem se osjećamo da nam treba više odmora, ovaj mladi mjesec u vatrenom znaku Ovna može donijeti samo iskru energije i inspiracije koju smo čekali.

Ultra magazin

Konkretno mladi mjesec će biti naša posljednja prilika da postavimo namjere, jer se prva sezona pomračenja u godini brzo približava, donoseći vrijeme neizvjesnosti. Pomračenja nisu namijenjena za kanalisanje ili iskorištavanje, umjesto toga, ona su vremena predaje. Nećemo doživjeti “običan” mlad mjesec do 19. maja, tako da je ovo vaša posljednja prilika da maksimalno iskoristite ovu povoljnu lunarnu energiju. Pokrenite svoje projekte sada, ostvarite svoje najluđe snove i pokrenite svoje želje. Sazrelo je vrijeme za pozitivu i uspjeh.

Postoji nekoliko planetarnih događaja kojih trebamo biti svjesni tokom ovog mladog mjeseca. Za početak, Merkur, planeta komunikacije, biće blizu Sunca i mjeseca, čineći našu komunikaciju s drugima brzom i oštrom. Pod ovim mjesečevim zracima postoji jaka energija i možemo se osjećati pozvani da djelujemo sada, osjećajući se reaktivnijim i odlučnijim. Dajte sve od sebe da ublažite svoju nestrpljivu prirodu. Dok je energija Ovna uzbudljiva i motivišuća, njena iskra može izgorjeti jednako brzo kao što je počela.

Još jedna planeta na koju treba obratiti pažnju je Mars, planeta želje, koja će biti u posljednjim stepenima Blizanaca i u širokom aspektu u odnosu na Neptun, podstičući nas da polako definišemo šta želimo postići. Radite na strahovima tokom ove lunacije i zagrlite sve demone koje smo sakrili u našim ormarima. Voljeti drugu stranu sebe je od suštinskog značaja.

Pročitaj

Ultra magazin

Mars je bog rata, tako da moramo biti veoma oprezni u našim interakcijama s drugima tokom ovog vremena. Ovo je posebno tačno zbog toga što je Mars u Blizancima, horoskopskom znaku koji vlada mišlju i govorom. Profesionalni savjet: Isprobajte novi čas vježbanja (boks, bilo ko?) ili rutu za šetnju – možda ćete morati ispustiti paru, a ovo je savršen način da to učinite.

Kako bismo iskoristili ove vibracije na najbolji mogući način, ne treba da gubimo iz vida našu dugoročnu viziju dok radimo na ostvarenju svojih ciljeva. Da biste manifestovali svoje želje pod ovim mladim mjesecom, fokusirajte se na sebe. Imate li određeni cilj na umu? Želite li se pojaviti u svijetu na autentičniji način? Postoji li rizik koji ste se osjećali pozvani da preuzmete, ali vaš logički um nastavlja da se odvraća od toga? Možete li se bolje brinuti o sebi duhovno, emocionalno ili fizički?

Ubrzo nakon ovog mladog mjeseca, Pluton, planeta smrti i ponovnog rođenja, prelazi u Vodoliju. Ova promjena je prva nakon više od 200 godina, tako da je vrlo značajna i moćna. Pluton donosi još više svježe energije koja obuhvata promjene i početke. Neke stvari u vašem životu biće srušene i spaljene do temelja, ali samo zato da ih možete ponovo izgraditi.

Ono što započnemo tokom ovog perioda biće dugotrajno. Vjerujte – bilo bi najbolje iskoristiti ovu energiju.

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum