Trenutno čitaš
Catrice trendovi uz koje ćemo dočekati sunčane dane

Catrice trendovi uz koje ćemo dočekati sunčane dane

Catrice
Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Catrice proljeće/ljeto 2024. slavi ljepotu individualnosti. Ova sezona usmjerena je na osnaživanje samoizražavanja i otkrivanje kozmetičkih proizvoda i trendova koji su jedinstveni. Takođe se radi o otkrivanju radosti koju šminka donosi i pronalaženju novih favorita i osnova koje svaki dan čine malo čarobnijim i ljepšim.

BEAM ME UP

Fantazije o ljepoti postaju stvarnost uz sanjive, holografske boje, efekte eterične kože i teksture koje zadivljuju. Nadrealna kolekcija za oči, lice, usne i nokte daje futuristički sjaj.

Catrice
Catrice

CATRICE CAN GLAM

Y2K trendovi ljepote vraćaju se s osvetom! Odvažne boje i umjetnički potezi su na vrhu proljetno-ljetnih trendova popisa želja. S naklonom noćnom životu noughties i glamuru koji dolazi s njim, od dramatičnih efekata do živopisnih nijansi, izražavanje divlje strane ljepote nikada nije bilo tako zabavno.

Catrice
Catrice

EFFORTLESSLY PERFECT

Manje, pametnije, bolje je makeup moto za lak izgled ove sezone. Učiniti više s manje lako je s proizvodima koji su veći od svoje težine i djeluju bez obzira na to imaš li pet ili 30 minuta za šminku. Zablistaj uz nove must-have stvari koje štede vrijeme i pružaju savršenstvo bez napora.

Pročitaj

Catrice
Catrice

BASICS 2.0

Osnove su sve samo ne dosadne. Održive nadogradnje i ponovno osmišljeni favoriti na vrhu su popisa svakodnevnih stvari u koje se moraš zaljubiti.

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum