Trenutno čitaš
Britney Spears potpisala ugovor od 15 miliona za memoare

Britney Spears potpisala ugovor od 15 miliona za memoare

NEM Dubrovnik 2023
NEM Dubrovnik 2023

Pjevačica, plesačica, i uskoro objavljena autorka. Britney Spears piše knjigu! Page Six je u ponedjeljak izvijestila da je Britney Spears potpisala ogroman izdavački ugovor sa Simon & Schusterom vrijedan 15 miliona dolara! U izvještaju se kaže da će nadolazeća knjiga biti “memoari koji govore sve o njenoj karijeri, njenom ‘toksičnom’ životu i njenoj porodici”.

britney spears memoari
Foto: Getty Images

Pravo na objavljivanje priče pop princeze došlo je nakon intenzivnog rata nadmetanja, za koji insajderi iz industrije kažu da mu je rival samo rat za objavljivanje knjiga Baracka i Michelle Obame. Zaista, pogled na listu BookRiot za unosne poslove stavlja prijavu Spearsove i njenu neočekivanu zaradu u rangu s Billom Clintonom za najbolje plaćene memoare. Ona je ispred Hilari Klinton, Brusa Springstina, Ejmi Šumer, Kita Ričardsa, Margaret Tačer i pape Jovana Pavla II.

U januaru ove godine, Britnina sestra Jaime Lynn Spears objavila je “Things I Should Have Said”. U to vrijeme, Britney je, pošteno je reći, bila ne tako zadovoljna knjigom, nazivajući svoju sestru “ološ osobom” na društvenim mrežama.

Spears je provela 13 godina pod neobičnim konzervatorskim nadzorom koji je vodio njen otac, Jamie Spears, koji je okončan nakon dugotrajne pravne bitke u novembru 2021. U objavi na Instagramu neposredno prije odluke, kako se prisjeća Page Six, Britney je upozorila: „Gospode , smiluj se na moje porodične duše ako ikada uradim intervju.”

Pročitaj

Izvor: vanityfair.com

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum