Trenutno čitaš
Bridgerton otkriva prvi pogled na Penelope i Colina u 3. sezoni “Scandalous”

Bridgerton otkriva prvi pogled na Penelope i Colina u 3. sezoni “Scandalous”

Banja Luka Fest - Bijelo dugme
Banja Luka Fest - Bijelo dugme

Netflix je objavio prve službene fotografije 3. sezone Bridgertona, fokusirane na Penelope i Colina.

Netflix je 17. juna izbacio službene prve fotografije iz treće sezone Bridgertona, otkrivajući Penelope Featherington (Nicola Coughlan) i Colina Bridgertona (Luke Newton) kako dolaze u centar pažnje kao blistave nove zvijezde.

Netflix

Penelope koja je do sada imala sporednu ulogu kao gradska tračerica Lady Whistledown, izgledala je blistavo u više blijedoplavih haljina, koje su nadopunjavale njenu crvenu kosu, stilizovanu loknama.

A prema Nicolinim riječima, obožavaoce očekuje divlja vožnja. 36-godišnjakinja opisala je novu sezonu kao “magičnu”, “romantičnu” i “prilično skandaloznu”.

Netflix

“Uvijek kažem da je u prvoj sezoni Penelope bila ‘djevojčica’, u drugoj  ‘nije cura, a nije još žena’, a u ovoj trećoj sezoni je ‘žena’. Dakle, ovaj put ulazi u eru žene.” rekla je glumica Nicola Coughlan za medije.

A kako su se Penelope i Colin možda zbližili više nego ikad, tako se i glumica Nicola zbližila sa svojom likom.

“Luke i ja smo zajedno dijelili ovo iskustvo bilo je sjajno, jer on je neko ko potpuno razumije ono kroz što prolaziš, i možemo nekako biti ujedinjeni u stvarima. Možemo razgovarati o scenama zbog kojih smo nervozni ili o bilo čemu. Očito, imali smo zajedničke scene od početka, ali ovaj put je definitivno drugačije”, kaže glumica Nicola.

Naglašavajući da će doći do “ogromne promjene ove sezone”, Nicola je rekla da je njen lik “stvarno odrastao” od prvih epizoda u 2020. Sada kada “mora nešto pojačati i snimiti ove romantične scene”, glumica je prihvatanje trenutaka, koji su “totalno izvan njene zone udobnosti”.

Pročitaj

Netflix

“Bila sam na putu sa svojim likom da Penelope prihvati svoju ženstvenost. Penelope je sada “odrasla”, rekla je Nicola, dodajući da je “definitivno drugačije ovaj put.

Još jedna tajna o trećoj sezoni? Čini se da će se održati još jedan ekstravagantni bal: imanje Osterley Park u Londonu viđeno je potpuno preuređeno s bijelim cvijećem, kočijama iz Regency doba i ljubičastim dekoracijama. Colinu je bolje da usavrši svoje plesne pokrete!

Izvor: eonline.com

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum