Trenutno čitaš
Brandy i Monica ponovo se udružuju na remiksu Ariane Grande ‘The Boy Is Mine’

Brandy i Monica ponovo se udružuju na remiksu Ariane Grande ‘The Boy Is Mine’

Brandy Monica

R&B reunion je konačno stigao zahvaljujući Ariani Grande! 30-godišnja pop zvijezda objavila je remiks svoje pjesme sa albuma Eternal Sunshine, “The Boy Is Mine” na kojem gostuju Brandy i Monica – koje su objavile svoj istoimeni R&B klasik davne 1998. godine.

Nova saradnja dolazi ubrzo nakon što su se Brandy i Monica iznenađujuće pojavile u video spotu „The Boy Is Mine“ sa Pennom Badgleyjem u glavnoj ulozi, koji je objavljen 7. juna.

„Ne mogu da vjerujem da je ovo stvarno (ne znam da li ću vjerovati čak i dugo nakon što izađe)“, napisala je Ariana Grande. “Moje najdublje i najiskrenije hvala Brandy i Monica, ne samo što su mi se pridružile u ovom trenutku, već i za vašu velikodušnost, vašu ljubaznost i za bezbroj načina na koje ste me inspirisale.”

Remiks „The Boy Is Mine“ takođe označava prvi put da su se Brandy i Monica muzički ponovo ujedinile od njihove Verzuz bitke 2020. godine, gdje su priznale da nisu razgovarale oko osam godina.

Pročitaj

Prije Verzuza, R&B pjevačice su objavile svoj duet “It All Belongs to Me” iz 2012. godine, koji je uslijedio nakon raskola koji je između njih izbio krajem 90-ih, otprilike u isto vrijeme kada je eksplodirala njihova pjesma “The Boy Is Mine”.

Nakon dodele MTV video muzičkih nagrada 1998. godine, pročulo se da su se posvađale u bekstejdžu pre nastupa. Tokom radio intervjua sa Angie Martinez 2012. godine, Monica je potvrdila da se fizički obračun sa Brandy, zapravo, dogodio “prije mnogo godina”, ali je rekla da joj je žao.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum