Trenutno čitaš
Bradley Cooper i Carey Mulligan su zvijezde Netflixove drame ‘Maestro’

Bradley Cooper i Carey Mulligan su zvijezde Netflixove drame ‘Maestro’

Banja Luka Fest - Bijelo dugme
Banja Luka Fest - Bijelo dugme

Bradley Cooper glumi legendarnog dirigenta i kompozitora Leonarda Bernsteina uz Carey Mulligan koja tumači glumicu i aktivistkinju Feliciju Montealegre Cohn Bernstein, u prvom trejleru za Netflixov film Maestro.

Cooper je režirao i pomogao napisati scenario filma koji stiže u odabrana kina 22. novembra prije nego što debituje na streaming servisu 20. decembra. Matt Bomer, Maya Hawke, Sarah Silverman, Michael Urie, Josh Hamilton, Scott Ellis, Gideon Glick, Sam Nivola, Alexa Swinton i Miriam Shor zaokružuju glumačku ekipu za film u kojem su Martin Scorsese i Steven Spielberg producenti.

U središtu biografskog filma je kompozitor West Side Story Leonard Bernstein (Cooper) i njegova višedecenijska veza sa suprugom, glumicom Felisijom Montealegre Cohn Bernstein (Carey Mulligan).

Netflixovo službeno izdanje opisuje film kao ‘ljubavno pismo životu i umjetnosti, ‘Maestro’ je u svojoj srži emocionalno epski prikaz porodice i ljubavi’.

Pročitaj
Pamela Anderson

Netflix

Ako to nije bilo dovoljno da te zaintrigira, trejler nas vodi od crno-bijele do briljantne tehnoboje dok prikazuje njihov brak kroz godine. Ovdje dobijamo nevjerovatne prikaze Coopera, koji nosi protetičku šminku kako da bi igrao uspješnog brodvejskog kompozitora, u mlađim i starijim danima.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum