Trenutno čitaš
Ovog petka svoja vrata otvara grandiozni Bingo City Center Ilidža!

Ovog petka svoja vrata otvara grandiozni Bingo City Center Ilidža!

Bingo
NLB Banka - Okvir pomoći
NLB Banka - Okvir pomoći

Ultra magazin je među prvima posjetio novu shopping destinaciju u Sarajevu!

Sve je spremno za veliko otvaranje grandioznog Bingo City Center Ilidža, koji će vrata za sve posjetioce otvoriti ovog petka 19. aprila i prirediti potpuno novo i grandiozno shopping iskustvo. Ultra magazin je bio dio posebne shopping & party noći, te smo među odabranim zvanicama imali priliku da zavirimo u ovaj potpuno novi Bingo objekat, koji je urađen po najnovijim standardima.

Mnogobrojni predstavnici medija, partneri, javne ličnosti i influenseri su bili dio posebne večeri, te među prvim gostima imali priliku da obiđu novu destinaciju za kupovinu u Sarajevu, a koja će po prvim utiscima prisutnih zasigurno biti jedna od omiljenih.  Ugodno druženje i zabava upotpunili su obilazak i kupovinu prisutnih, uz posebne poklone i iznenađenja. Nakon Bingo City Center Tuzla i Bingo City Center Sarajevo, ovo je treći tržni centar ovog formata, koji za sve posjetioce nudi potpuno novi koncept kupovine.

Novi Bingo City Center Ilidža zauzima površinu od 26.000 kvadratnih metara, te raspolaže sa 260 parking mjesta u garaži, što dovoljno govori o samoj veličini ovog novog shopping kompleksa.

Pored dugogodišnjih poslovnih partnera u novom centru je otvoren i novi Bingo + market uz najbolju moguću ponudu robe široke potrošnje.

Zavirili smo u novi Bingo plus market u BCC Ilidža i uvjerili se da je ovo jedan od najsnadbjevenijih hipermarketa, te predstavlja veliki format savremenih Bingo trgovina, sa širokim asortimanom proizvoda. U sklopu samog marketa pored raznovrsne prehrambene robe, bogate svježe linije proizvoda, dostupan je i pažljivo odabran asortiman proizvoda iz kategorije neprehrane sa nezaobilaznim techno shopom na samom ulazu u market.

Bingo

Svoja vrata za sve posjetioce u okviru centra otvaraju i Burger King, Sinsay, Dexy co, Apoteka Farmacia, a smješteno je ukupno više od 50 zakupaca koji će poslovati u okviru novog Bingo objekta.

Potpuno novi shopping ugođaj u Sarajevu!

Tokom ovog ekskluzivnog obilaska uvjerili smo se da novi Bingo City Center Ilidža definitivno pretenduje da postane prvi izbor za kupovinu, kako zbog same ponude, tako i zbog ugođaja tokom boravka u centru, o kojem se posebno vodilo računa.

Pročitaj

Tokom uređenja novog objekta korištena je najnovija visokokvalitetna oprema, rashladni sistem na CO2 koji je ekološki prihvatljiviji u odnosu na stare sisteme. Podne i zidne obloge su od kvalitetnih materijala, korištena je moderna, funkcionalna ali i ambijentalna rasvjeta koja posjetiocima dodatno stvara poseban ugođaj tokom boravka.

Podsjećamo, Grand centra Ilidža tokom 2023. godine prelazi u vlasništvo kompanije Bingo d.o.o. te počinje kompletna transformacija objekta u savremeni tržni centar – Bingo City Center Ilidža, koji nudi  potpuno novo shopping iskustvo, u šta smo se među prvima uvjerili.

Vidimo se ovog petka 19. aprila u novom grandioznom Bingo City Center Ilidža!

Za još više sadržaja zaprati nas na Instagramu i Facebooku.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum