Trenutno čitaš
Bijela košulja kao modni komad sa kojim počinje svaka stilska priča

Bijela košulja kao modni komad sa kojim počinje svaka stilska priča

Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Jedno od najznačajnih mjesta u modnoj istoriji pripada bijeloj košulji i sumnjamo da postoji ijedan ormar bez ovog odjevnog komada. Funkcioniše na različitim outfitima i daje određenu udobnost, ali i dašak elegancije i glamuroznosti bez obzira da li se radi o casual stilu ili poslovnom stilu.

Bijela košulja je komad odjeće za koji možemo slobodno reći da je sa “sto lica” jer nema stila u koji se ne uklapa. Donosimo ti nekoliko prijedloga kako ovog ljeta da kombinuješ bijelu košulju.

Za dnevene i užurbane varijante predlažemo jednu sjajnu formulu sa bijelom košuljim i kratkim jeans hlačama ili kratke hlače visokog struka u omiljenoj boji. U ovoj odjevnoj kombinaciji opuštenost je zagarantovana, a opet je protkana i dozom elegancije koju će bijela košulja dati tvom outfitu. Košulju možeš vezati u čvor, pustiti je preko kratkih hlača ili je uvući zavisno od ličnih preferencija.

Ako želiš da izgledaš elegantno i glamurozno poput velikih diva starog Hollywood-a plisirana suknja i bijela košulja su odličan izbor za takav jedan outfit. Za svakodnevni, neformalni look kombinuj ih sa ravnim sandalama, a za ozbiniju varijantu obuj visoku petu i spremna si.

Pročitaj

Pletene haljine su hit ove sezone, abijela košulja je idealan izbor da se doda malo neobičnosti modnom izrazu. Na primjer ako bijelu košulju vežeš u čvor u struku savršeno će se uklopiti na bilo koju pletenu haljinu i dodati još malo elegancije tvom modnom izražaju.

Elegantan look možeš postići i lanenim hlačama visokog struka u kombinaciji sa bijelom košuljom koja je definitivno osnova svake modne stilizacije i elegantnog izgleda.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum