Trenutno čitaš
Bijela košulja kao modni komad sa kojim počinje svaka stilska priča

Bijela košulja kao modni komad sa kojim počinje svaka stilska priča

Banjaluka Fest
Banjaluka Fest

Jedno od najznačajnih mjesta u modnoj istoriji pripada bijeloj košulji i sumnjamo da postoji ijedan ormar bez ovog odjevnog komada. Funkcioniše na različitim outfitima i daje određenu udobnost, ali i dašak elegancije i glamuroznosti bez obzira da li se radi o casual stilu ili poslovnom stilu.

Bijela košulja je komad odjeće za koji možemo slobodno reći da je sa “sto lica” jer nema stila u koji se ne uklapa. Donosimo ti nekoliko prijedloga kako ovog ljeta da kombinuješ bijelu košulju.

Za dnevene i užurbane varijante predlažemo jednu sjajnu formulu sa bijelom košuljim i kratkim jeans hlačama ili kratke hlače visokog struka u omiljenoj boji. U ovoj odjevnoj kombinaciji opuštenost je zagarantovana, a opet je protkana i dozom elegancije koju će bijela košulja dati tvom outfitu. Košulju možeš vezati u čvor, pustiti je preko kratkih hlača ili je uvući zavisno od ličnih preferencija.

Ako želiš da izgledaš elegantno i glamurozno poput velikih diva starog Hollywood-a plisirana suknja i bijela košulja su odličan izbor za takav jedan outfit. Za svakodnevni, neformalni look kombinuj ih sa ravnim sandalama, a za ozbiniju varijantu obuj visoku petu i spremna si.

Pročitaj

Pletene haljine su hit ove sezone, abijela košulja je idealan izbor da se doda malo neobičnosti modnom izrazu. Na primjer ako bijelu košulju vežeš u čvor u struku savršeno će se uklopiti na bilo koju pletenu haljinu i dodati još malo elegancije tvom modnom izražaju.

Elegantan look možeš postići i lanenim hlačama visokog struka u kombinaciji sa bijelom košuljom koja je definitivno osnova svake modne stilizacije i elegantnog izgleda.

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum