Trenutno čitaš
Bijela košulja: Evo nekoliko novih načina za stilizovanje u 2024.

Bijela košulja: Evo nekoliko novih načina za stilizovanje u 2024.

bijela košulja
Afrodita - Ljeto
Afrodita - Ljeto

Bijela košulja je klasičan komad garderobe koji se može nositi na bezbroj načina. U 2024. godini stilistički trendovi se okreću ka inovativnim načinima kombinovanja ovog klasičnog komada.

Slično farmerkama koje oblikuju figuru i dobrom blejzeru, klasična bijela košulja skriva mnoštvo stilskih mogućnosti.

Bijela košulja
Getty

Bijela košulja koja dobro stoji odlično će pristajati u danima kada si u stisci s vremenom, a da ne spominjemo činjenicu da bljesak bijele boje oko vrata može dati iluzija sjajnijeg tena. Bijela košulja, zaista je svestrana. Za ljubitelje capsule garderobe, to je totalni must-have.

Jacopo Raule

Tamara Kalinić je na Diorovu reviju obukla šik officecore izgled. Svoj crni blejzer, plisiranu suknju i bijelu košulju dodala je uz upečatljivu Dior torbu od tvida.

Bijela košulja
Marc Piasecki

Ginevra Mavilla dokazala je da nikada ne možeš pogriješiti sa bijelom košuljom i crnim hlačama cisokog struka na Dior reviji.

Bijela košulja
Getty

Upotpuni klasiku dozom zabave tako što ćeš je uvući u srebrnu mini suknju. Takođe, dobra ideja su uvijek statement štikle.

Getty

Da pojačaš efekat oversize pletiva, nanesi ga preko bijele košulje. Košulje s upečatljivim detaljima kao što su široki ovratnici ili izdužene manžetne mogu zaista dobro funkcionisati.

Getty

Ako tražiš bijelu košulju koja nije klasični, uobičajeni komad, razmisli o poluprovidnom efektu. Stilizuj košulju ispod sakoa sa dvostrukim kopčanjem za slojeviti outfit.

Pročitaj

Getty

Za cool djevojku koja nosi klasičnu kombinaciju blejzer i suknja, pokušaj da stilizuješ bijelu košulju ispod prsluka bez rukava.

Getty,Edward Berthelot

Modna ljubav prema leopard printu ne poznaje granice. Kombinuj popularne hlače s leopard printom visokog struka uz bijelu košulju i slojeve zlatnog nakita za bezvremensku, beskrajno laskavu kombinaciju.

Bijela košulja
Getty,Christian Vierig

Za šik monohromatski trenutak kombinuj bijelu košulju uz lagane, krojene hlače i minimalističke sandale.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum