Trenutno čitaš
Bestseller “It Ends With Us” postaje film s Blake Lively i Justinom Baldonijem

Bestseller “It Ends With Us” postaje film s Blake Lively i Justinom Baldonijem

Bestseller roman Colleen Hoover “It Ends With Us” (Sa nama se završava) dobiva filmsku obradu! Deadline je ekskluzivno potvrdio da će Blake Lively i Justin Baldoni glumiti u nadolazećem filmu, koji se razvija sa Wayfarer Studios i Sony Pictures.

39-godišnji glumac serije “Jane the Virgin” takođe će biti režiser, dok će Lively (35) obavljati dvostruku dužnost kao izvršni producent zajedno sa Steveom Sarowitzom, Andrewom Calofom i Baldonijem.

Roman iz 2016. godine, koji je djelimično zasnovan na njenoj majci, prati devojku po imenu Lily koja upoznaje šarmantnog neurohirurga po imenu Ryle nakon što se tek preselila i završila fakultet. Uprkos svom pravilu da ne izlazi, Ryle pravi izuzetak za Lily i njih dvoje brzo razvijaju romansu. Međutim, nedugo zatim, Lilyna prva ljubav, Atlas, ponovo ulazi u njen život, a njena veza sa Ryleom je stavljena na kušnju.

Dok je Baldonijev predstavnik odbio dalje komentisati najavu filma, Baldoni je tu vijest proslavio na Instagramu. Uz video snimak Hooverove objave glumačke ekipe, Baldoni je napisao: “Evo nas!!!!” Lively je takođe reagovala tako što je na svojim Instagram pričama objavila fotografiju na kojoj je debitovala njena tamnija boja kose.

Datum izlaska filma “It Ends With Us” tek treba da bude objavljen.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum