Trenutno čitaš
Ben Afleck između iluzije i stvarnosti u novom misterioznom trileru

Ben Afleck između iluzije i stvarnosti u novom misterioznom trileru

Bingo - Kataloška akcija
Bingo - Kataloška akcija

Napeti akcijski triler reditelja Roberta Rodrigueza koji je film opisao kao „Triler Hitchcocka na steroidima“  sa oskarovcem Benom Afleckom u glavnoj ulozi će vas hipnotizovati u kinima.

Priča prati detektiva Dannyja Rurkea koji traži svoju nestalu kćer Minny. Potraga će ga dovesti do spoznaje da je njen nestanak povezan sa serijom pljački koje predvodi tajanstveni muškarac s hipnotičkim moćima (William Fichtner). U namjeri da pronađe svoju nestalu kćeku, Rurke sve više tone u nepoznato dok istražuje niz pljački koje mjenjaju stvarnost, i koje će na kraju dovesti u pitanje fundamentalne pretpostavke o svemu i svima koji čine njegov svijet. Uz pomoć Diane Cruz (Alice Braga), nadarene gatare, traži tajanstvenog čovjeka koji će im ponoći pronaći nestalu djevojku.

Kako se priča odvija, koherentnost ustupa mjesto čistom užitku. Rodriguez hrabro pomiče granice, miješajući stvarnost i iluziju, ostavljajući nas zbunjenima, ali i u užitku.
Film “Hipnotisan” u samom imenu obećava dobru zabavu, no kada se u glavnoj ulozi nađe i višestruki oskarovac Ben Affleck, stvari postaju još zanimljivije.

Pročitaj

Ova originalna priča rijetko je viđena kao središnji zaplet u mainstream filmovima gdje se nevjerojatne stvari događaju u očima likova pod uticajem hipnoze, a sve to popraćeno je akcijskim segmentima po kojima je reditelj poznat.

“Hipnotisan” apsolutno može biti na popisu svih ljubitelja akcije i misterija, a je li opasnost stvarna ili je samo iluzija, mižeš saznati u bioskopu.

Ulaznice su u prodaji na blagajnama  ili putem web stranica kina.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum