Trenutno čitaš
Banja Luka Fest: Hauser i Bijelo Dugme rasprodati, još malo ulaznica za treće festivalsko veče

Banja Luka Fest: Hauser i Bijelo Dugme rasprodati, još malo ulaznica za treće festivalsko veče

Festival koji na scenu banjalučke tvrđave Kastel dovodi najveće domaće i svjetske zvijezde, ove godine zabilježiće rekordnu posjećnost. Koncert HAUSERA, svjetski poznatog čeliste koji otvara Banja Luka Fest, rasprodat je već mjesec dana unaprijed, a da izazivaju istu euforiju mogu se pohvaliti i rok velikani Bijelo Dugme.

– Pokazalo se da lokalna, ali i regionalna publika, prepoznaju misiju Banja Luka Festa što dokazuje ovako veliko interesovanje publike. Već sada znamo da će sjedeća platforma, koja se samo za ovu priliku gradi na tvrđavi Kastel, biti ispunjena do posljednjeg mesta tokom cijelog festivala. Ulaznice za prvo i drugo veče su rasprodate, a podjednako veliki odziv publike očekujemo i treće večeri. Naš festival njeguje tradiciju premijera: kod nas je premijerno izveden koncert Zdravko Čolić Symphonic, po prvi put u Bosni i Hercegovini publika je slušala koncerte Marize, Luz Kasal i Yasmin Levy, pa nas tako i ove godine očekuje istinska premijera, koncert “Simfonija udvoje”. U pitanju je  zajednički nastup slavnog umjetničkog para, Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića u pratnji Simfonijskog orkestra Narodnog pozorišta Republike Srpske. – najavljuju organizatori.

Banja Luka Fest
Banja Luka Fest

Festival se otvara u četvrtak 4. jula i traje do subote 6. jula. Pored odličnog koncertnog programa, sve posjetioce očekuje crveni tepih i after party-ji na kraju svake večeri. Tradicionalno, pored zvijezda na sceni, festival će posjetiti brojne glumačke, muzičke i televizijske zvijezde koje će koncerte pratiti iz prvih redova.

Preostale ulaznice mogu se kupiti putem online sistema kupikartu.ba, u agenciji Stars&More Jevrejska 6 ili na platou ispred RK Boska.

Pročitaj

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum