Trenutno čitaš
Avon na predivnom događaju predstavio novu mirisnu senzaciju Far Away Beyond the Moon

Avon na predivnom događaju predstavio novu mirisnu senzaciju Far Away Beyond the Moon

Gloria prirodna kozmetika - Baby linija
Gloria prirodna kozmetika - Baby linija

Koliko puta se zagledamo u Mjesec, maštajući o svim onim stvarima koje nas čekaju?

Pogled u nebo puno zvijezda i srebrnu mjesečinu inspiše nas da se ohrabrimo i odlučimo na velike korake, jer snaga uvijek leži u nama samima! Još kada bi mjesečina imala miris, kakav bi bio?


Entuzijasti i svjetski stručnjaci iz kuće Avon, koja njeguje ljepotu i snagu žene već 137 godina, donose odgovor na ovo pitanje. Najnovija mirisna nota iz bogate Avon kolekcije nosi naziv Far Away Beyond the Moon, simbolišući miris snova, noći koje inspirišu i moć mjeseca.


U noći uoči mladog Mjeseca koji simbolizuje novi početak, na ekskluzivnom eventu u romantičnom i mističnom sarajevskom restoranu 4 sobe gospođe Safije kompanija Avon, predstavila je ovaj očaravajući miris.

Uz druženje sa medijima i influenserima, razgovaralo se o astrologiji, uticaju mjeseca na nas i o svim ljepotama mjeseca koji je zaštitini znak parfema Beyond the moon. Atmosfera je bila predivna, bilo je to čarobno veče uz večeru, ugodne razgovore i testiranje novog AVON parfema.


Ovaj luksuzni koncentrisani parfem u svom srcu nosi jedinstveni i pomalo misteriozni Belle de Nuit cvijet, koji svoj intenzivni miris širi otvarajući latice samo pri svjetlosti mjesečine.

Hipnotišuće mirisno iskustvo dodatno duguje i savršenoj kombinaciji cvjetnih i orijentalnih nota, među kojima su se našle bogata i mirisna sandalovina, kao i svježa i slatka divlja trešnja. A veća koncentracija mirisnog ulja omogućiće da on traje duže od 8 sati.


Far Away dostupan je u Avon brošuri i na web stranici www.avon.ba po cijeni od 36,90 KM. Osim toga, uz naručeni parfem po posebnoj cijeni možete naručiti i Far Away set, koji se sastoji od nježnog i istovremeno intenzivnog losiona za tijelo, kao i mini mirisa od 10 ml, idealnog za torbicu!


Osjeti auru i intrigu novog Avon parfema i prepusti se magiji mjesečine, koja će te dugo nositi na svojoj svjetlosti – daleko, daleko, sve do ispunjenja snova.

Koja je tajna veza Mjeseca, kompanije AVON i novog mirisa Far away, beyond the Moon otkrile su nam na divnom druženju i promociji parfema Danijela Šantić, generalna direktorica AVON Adria regije, zatim Šejla Korjenić, communication specialist Avon BiH, kao i Azra Memić and Maida Ahatović, koje su govorile o karakteristikama i misirsnim notama koje čine ovaj parfem zaista magičnim.

A kada se već toliko govorilo o čarobnom Mjesecu, upriličena je i prava astrološka poslasticu za sve prisutne. Dijana Tepšić, moderatorka događaja je razgovarala sa sjajnom astrologinjom, Dalidom Azinović o aktuelnim astro aspektima i tako uljepšala veče pričajući o uticaju mjeseca i ostalih planeta na nas.

Pročitaj

Uz ugodnu večeru i divne note muzičara, veče je zaista bila čarobna dok se širio miris novog Beyond the moon parfema koji su svi željeli da probaju…

Predstavnice medija i influenserke nisu krile oduševljenje organizacijom događaja, ugodnom atmosferom, razgovarajući o novom parfemu.

Kompanija AVON BiH je ovim događajem obilježila i 20 godina rada u BiH i istakla značaj podrške ženama, slaveći njihovu hrabrost, snagu i ljepotu.

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum