Trenutno čitaš
Avon na predivnom događaju predstavio novu mirisnu senzaciju Far Away Beyond the Moon

Avon na predivnom događaju predstavio novu mirisnu senzaciju Far Away Beyond the Moon

Afrodita - Ljeto
Afrodita - Ljeto

Koliko puta se zagledamo u Mjesec, maštajući o svim onim stvarima koje nas čekaju?

Pogled u nebo puno zvijezda i srebrnu mjesečinu inspiše nas da se ohrabrimo i odlučimo na velike korake, jer snaga uvijek leži u nama samima! Još kada bi mjesečina imala miris, kakav bi bio?


Entuzijasti i svjetski stručnjaci iz kuće Avon, koja njeguje ljepotu i snagu žene već 137 godina, donose odgovor na ovo pitanje. Najnovija mirisna nota iz bogate Avon kolekcije nosi naziv Far Away Beyond the Moon, simbolišući miris snova, noći koje inspirišu i moć mjeseca.


U noći uoči mladog Mjeseca koji simbolizuje novi početak, na ekskluzivnom eventu u romantičnom i mističnom sarajevskom restoranu 4 sobe gospođe Safije kompanija Avon, predstavila je ovaj očaravajući miris.

Uz druženje sa medijima i influenserima, razgovaralo se o astrologiji, uticaju mjeseca na nas i o svim ljepotama mjeseca koji je zaštitini znak parfema Beyond the moon. Atmosfera je bila predivna, bilo je to čarobno veče uz večeru, ugodne razgovore i testiranje novog AVON parfema.


Ovaj luksuzni koncentrisani parfem u svom srcu nosi jedinstveni i pomalo misteriozni Belle de Nuit cvijet, koji svoj intenzivni miris širi otvarajući latice samo pri svjetlosti mjesečine.

Hipnotišuće mirisno iskustvo dodatno duguje i savršenoj kombinaciji cvjetnih i orijentalnih nota, među kojima su se našle bogata i mirisna sandalovina, kao i svježa i slatka divlja trešnja. A veća koncentracija mirisnog ulja omogućiće da on traje duže od 8 sati.


Far Away dostupan je u Avon brošuri i na web stranici www.avon.ba po cijeni od 36,90 KM. Osim toga, uz naručeni parfem po posebnoj cijeni možete naručiti i Far Away set, koji se sastoji od nježnog i istovremeno intenzivnog losiona za tijelo, kao i mini mirisa od 10 ml, idealnog za torbicu!


Osjeti auru i intrigu novog Avon parfema i prepusti se magiji mjesečine, koja će te dugo nositi na svojoj svjetlosti – daleko, daleko, sve do ispunjenja snova.

Koja je tajna veza Mjeseca, kompanije AVON i novog mirisa Far away, beyond the Moon otkrile su nam na divnom druženju i promociji parfema Danijela Šantić, generalna direktorica AVON Adria regije, zatim Šejla Korjenić, communication specialist Avon BiH, kao i Azra Memić and Maida Ahatović, koje su govorile o karakteristikama i misirsnim notama koje čine ovaj parfem zaista magičnim.

A kada se već toliko govorilo o čarobnom Mjesecu, upriličena je i prava astrološka poslasticu za sve prisutne. Dijana Tepšić, moderatorka događaja je razgovarala sa sjajnom astrologinjom, Dalidom Azinović o aktuelnim astro aspektima i tako uljepšala veče pričajući o uticaju mjeseca i ostalih planeta na nas.

Pročitaj
protiv starenja kože

Uz ugodnu večeru i divne note muzičara, veče je zaista bila čarobna dok se širio miris novog Beyond the moon parfema koji su svi željeli da probaju…

Predstavnice medija i influenserke nisu krile oduševljenje organizacijom događaja, ugodnom atmosferom, razgovarajući o novom parfemu.

Kompanija AVON BiH je ovim događajem obilježila i 20 godina rada u BiH i istakla značaj podrške ženama, slaveći njihovu hrabrost, snagu i ljepotu.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum