Trenutno čitaš
Astrolozi tumače šta nam otkriva natalna karta princeze Diane

Astrolozi tumače šta nam otkriva natalna karta princeze Diane

Natalna karta princeze Diane otkriva kakva je osoba ona ustvari bila…

Princeza Diana je bila Rak u horoskopu, a Rakovi se često doživljavaju kao izuzetno brižne osobe, koje imaju neki dar, kao i kao neko ko je bio duboko povrijeđen nekim od težih iskustava kroz koja je prošla kao dio kraljevske porodice.

Tim Graham/Getty Images

“Sunčev znak svake osobe, koji neki nazivaju znakom zvijezde, usklađen je sa pravom ličnošću pojedinca, kako se predstavljaju svijetu. Rođena 1. jula 1961. u 19:45 u Sandringhamu, princeza Diana je bila znak Raka, što je znak poznat po tome što je pun ljubavi, topline, empatije i fokusiranosti na porodicu“, kaže Inbaal Honigman.

Jayne Fincher/Princess Diana Archive/Getty Images

“Rakovi imaju poseban način odnosa prema ljudima, čineći da se svi osjećaju kao da su dio porodice i smatraju, da je lako i prirodno da podržavaju druge. Ali ova duboko brižna priroda, nije samo percepcija koju javnost ima o njoj, to je nešto što su u njoj prepoznali i njeni najbliži”, kaže Inbaal Honigman.

Tim Graham/Getty Images

“U dokumentarcu iz 2017. godine, njeni odrasli sinovi Harry i William su viđeni kako pričaju o svojoj pokojnoj majci, spominjući kako ih je obasipala ljubavlju. “Ovo je veoma snažna kvaliteta, koja osigurava da se njihovi voljeni u svakom trenutku osjećaju obožavano i cijenjeno, te da su emocionalno sigurni i podržani od strane porodice oko njih”, kaže Inbaal Honigman.

Tim Graham/Getty Images

„Ali pored Sunca u znaku Raka, postoje mnogi drugi elementi u horoskopskoj karti osobe, na primjer mjesečev znak, koji baca svjetlo na naše unutrašnje djelovanje i emocije. Princeza Diana je imala mjesec u znaku Vodolije, koji je humanitarni znak, posvećen dobrotvornom radu i podršci onima, koji imaju manje sreće u životu i kojima je teško. Vjerovatno je najpoznatija po svom dobrotvornom radu oko beskućništva, bolesne djece, borbe protiv mina i side, a neumorno je radila i na drugim humanitarnim aktivnostima”, poručuje Inbaal Honigman.

Anwar Hussein/WireImage

“Kroz podršku različitih dobrotvornih organizacija, kao i zagovaranje, lobiranje i donacije, princeza Diana je dotakla i poboljšala živote mnogih. Ova tendencija da se podrži dobrobit drugih je u skladu s njenim mjesecom u Vodoliji. Oni sa istaknutim položajima u Vodoliji u svojoj natalnoj karti su veoma posvećeni istini i poštenju. Odbijaju da žive u laži i pozivaju na svaku nepravdu, koju vide”, poručuje astrolog.

Pročitaj

Tim Graham/Getty Images

“Njeno razočarenje kada je saznala da njen muž u to vrijeme ima ljubavnicu, vjerovatno je bilo dvostruko bolno za njen mjesec Vodolije, koji ne toleriše laganje ili varanje. Tamo gdje je drugi horoskopski znak mogao zatvoriti oči, oni koji imaju mjesec u Vodoliji, to ne mogu.”

 

Izvor: marieclaire.com

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum