Trenutno čitaš
Andie MacDowell: “Godine su samo broj”

Andie MacDowell: “Godine su samo broj”

L'Occitane
L'Occitane

Španski ELLE u aprilskom izdanju tvrdi da su godine samo broj sa izdanjem na čijoj naslovnici je Andie MacDowell, koja je sa 64 godine najbolji ambasador ove poruke, koja je postala njena mantra. Glumica pozira sa svojom srebrnom kosom na stranicama izdanja koje odaje počast snazi ​​i moći iskustva.

Nedavna, osma godišnja dodjela Hollywood Beauty Awards ne samo da je pozdravila Andie MacDowell, već ju je počastila Timeless Beauty nagradom – titulom koja je bez napora upotpunjena njenom upečatljivom sijedom kosom. Glumica je slučajno prihvatila tranziciju tokom pandemije, a srebrni pramenovi su od tada postali “stvarniji i iskreniji” izgled, rekla je za Entertainment Tonight nakon ceremonije.

Ova 64-godišnjakinja je rekla da se osjeća “zaista ugodno” kada nosi svoju sijedu kosu. „To je nešto što sam već neko vreme željela da uradim“, nastavila je. “I zaista mi je ugodno gdje sam trenutno u svom životu. Samo želim da prigrlim vrijeme u kojem jesam i da budem što stvarnija i iskrenija, ne samo prema drugima već i prema sebi.”

„Starost na mom licu, za mene, više nije odgovarala mojoj kosi“, rekla je za Vogue 2021. „Nekako se osjećam kao da izgledam mlađe, jer izgleda prirodnije. Nije da pokušavam nešto sakriti. Mislim da je to moćan potez, i to sam stalno govorila svojim menadžerima. To je upravo ono što trebam da radim.”

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum